Millet sandıkta Konuşacak

Millet sandıkta Konuşacak

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Şalpazarı ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Şalpazarı ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ekonomik olarak zor durumda olduklarını ifade eden vatandaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayramlarda iki maaş ikramiye sözünü hatırlattı. Vatandaşlar ise kurtarın bizi bu iktidardan şeklinde dert yandı.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle 7 Haziran’daki Genel Seçim Çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk halkın ekonomik olarak tükendiğini, iktidarın ise vaatlerini her seçim döneminde tekrarladığını belirtti. Vatandaşın nefes alacak durumlarının bulunmadığını, vergi kredi faiz borçlarının altında can çekiştiğini belirterek ‘Bizi bu iktidardan artık kurtarın ‘ şeklindeki taleplerine ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ramazan ve Kurban Bayramlarında vaad ettiği iki maaş ikramiye ile asgari ücreti net bin 500 TL yapacağız sözünü hatırlattı. Bir şans verin bizde sizin güveninize layık olacağız. Bir dönem bizi meclise gönderin ve takip edin” şeklinde konuştu.

CHP’nin milletin yüzünü güldürmek için var olduğunu ifade eden Öztürk, “insanlar 946 TL ile ev geçindirmeye, çocuk okutmaya çalışıyor. CHP asgari ücret bin 500 TL olacak dediğinde AKP devlet batar diyor. 13 yıldır milleti yoksulluğa mahkum ettiler. Bunun cevabını halk AKP’ye sandıkta verecektir. Hemen hemen her evde bir işsiz gencimiz var. Kendileri, yandaşları rahat içinde ama vatandaş sosyal yardımlara muhtaç yaşıyor. CHP iktidarında yoksula aş, işsize iş verecek, halkımızın yüzünü güldüreceğiz.” Dedi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset