MHP'ye Katıldı

MHP'ye Katıldı

Demokrat Parti (DP)'den istifa eden Muzaffer Çoban MHP'ye Katıldı.

 


Kavaklı Belediye Meclisi Üyesi Muzafer Çoban'ın MHP'ye katıldı. İmza töreni İl Başkanı Nihat Birinci'nin de katıldığı bir törenle parti lokalinde gerçekleştirildi.

İmza töreninde bir konuşma yapan İl Başkanı Birinci, “Yapılan anayasa değişikliğiyle ülke siyasi ve ekonomik olarak çıkmaza sokulmuştur. Türkiye siyasetinde önümüzdeki günlerde bir kırılganlık yaşanması muhtemeldir. Ekonomi dibe vurdu. Ülke bölünme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Halkımız AKP'nin ne menem bir parti olduğunu anlamıştır. Önümüzdeki süreçte Türk milletinin sığınabileceği, kendisini emniyette hissedeceği bir güvenli limana ihtiyacı vardır. İşte bu liman da MHP'dir. Bunu erkenden gören Muzaffer Çoban Kardeşimize partimize hoş geldin diyorum.” dedi.

Muzaffer Çoban'ın kendilerinden de önce ülkücü olduğunu ve yeniden yuvaya dönmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten İlçe Başkanı Miraç Çınar ise tüm MHP'ye çalışmış ve davaya gönül vermiş herkesi çatıları altında siyaset yapmaya davet etti.

Çoban'a MHP rozetini İlçe Başkanı Çınar'ın taktığı törene Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kırali ve İlçe Teşkilâtı Yöneticileri de katıldı.

mhp-katilim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset