MHP’nin Devlet Sözü Var

MHP’nin Devlet Sözü Var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim gezileri çerçevesinde Akçaabat esnafını ziyaret etti.


 “MHP’nin Devlet sözü var” diyen Memiş, esnafa projelerini aktararak, Hilal Kart'ı tanıttı.

Seçim gezilerine süratle devam eden Halil Memiş Akçaabat'taki tüm esnafları tek tek dolaştı ve MHP’nin tek başına iktidarı sonrasında esnafa ve Türk vatandaşına sağlayacağı imkanları anlattı. Akçaabat esnafının çok sıcak karşıladığı Memiş, AK Parti hükümetinin küçük esnafı, daha da küçülmeye mahkum etmesinin yanı sıra kayıt dışı ticarete sürüklediğini öne sürdü. Mevcut hükümetin dış güçlerin güdümünde iç ve dış siyaset yapan ve uyguladığı politikalarla, dışarıda göz boyayıp içerde ise vatandaşı sefalet ve yoksulluğa mahkum ettiğini söyleyen Memiş, küçük esnafın ise yüksek vergi ve stopaj altında ezilmeye mahkum bırakıldığını ifade etti.

 

halil-memis-akcaabat2.20110513092457.jpg

 

Ülkenin geleceği ile ilgili sorunlarına çözüm getireceğini belirten Memiş, küçük esnaf ve vatandaşın da sorunlarını iyi bildiğini kaydetti. Halil Memiş, Türkiye ve halkını daha müreffeh bir seviyeye götürmek için aday olduğunu dile getirdi.

 

halil-memis-akcaabat4.20110513092528.jpg

 

MHP iktidarında hazırladıkları projeleri anlatan Memiş, Hilal Kart uygulamasıyla 2 Milyon esnafın nasıl pay alacağını anlattı. Hilal Kart projesi ile vatandaşın sadece ikamet ettiği mahalledeki esnaftan alış veriş yapacağını anlatan Memiş, büyük alışveriş yerlerinin şehrin sınırlarının en az 5 kilometre uzağına çekilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

halil-memis-akcaabat3.20110513092512.jpg

 

Şoför esnafının da unutulmadığını, araçlarını yenilemek için alacakları yeni araçtan KDV ve ÖTV almayacaklarını anlatan MHP adayı Halil Memiş, KOBi’lere destek için vergi oranlarında indirim ve yenileyecekleri makine ve teçhizattan da KDV alınmayacağı müjdesini verdi. Esnaf ve sanatkarların, emeklilik döneminden sonrada çalışmak istediğini bildiklerini ve yeni düzenlemelerle sosyal güvenlik destek primi kesintisini tümüyle kaldıracaklarını duyuran Memiş “ Tüm bu projelerimiz MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sözüdür yani ‘Devlet sözüdür’. Ülkemizin kaynakları çok büyüktür ve bu kaynaklar gemilere elmas kuyumcularına ya da şirketlere aktarılmadığı takdirde tüm vatandaşlarımızı rahat bir yaşama taşımaya yeterlidir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset