MHP'nin  44. Kuruluş Yıldönümü

MHP'nin 44. Kuruluş Yıldönümü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, MHP'nin 44. kuruluş yılı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

 

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar imzası ile yayınlanan mesajda, 9 Şubat 1969 tarihinde kurulan partinin zorlu bir mücadele ve ağır bedeller ödeyerek bugünlere gelmiştir denildi.

Başkan Çınar açıklamasında “Milliyetçi Hareket Partisi tavizi olmayan, bu yolda milli değerlerimiz ve bölünmez bütünlüğümüzün dün olduğu gibi bugün de, yarın da teminatı olmaya kararlılıkla devam edecektir.akcaabathaber. Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi geçmişi ve kadroları ülkemizin geleceğini inşası yolunda bu sorumluluğu üstlenebilecek güce kabiliyete ve yeteneğe sahiptir. Bu duygu düşüncelerimizle partimizin 44 yıllık geçmişiyle bir kez daha gurur duyduğumuzu belirterek bundan sonraki süreçte ’de Türk İslam davamıza hizmet yolunda birlik, beraberlik, bütünlük, azim, sadakat, cesaret, sabır ve metanet içinde azimle mücadelemizin devam edeceğinin bilinmesini isteriz” dedi.

Partinin 44. kuruluş yılı olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Miraç Çınar, sözlerini "Bugün partimizin 44. kuruluş yıldönümünü idrak ediyoruz. Mutluyuz, umutluyuz, kıvançlıyız. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset