MHP'liler Yemekte Buluştu

MHP'liler Yemekte Buluştu

MHP'nin Akçaabatlı Milletvekili Adayları Halil Memiş ve Osman Karaduman Partililer ile Yemekte Buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş Akçaabat’ta partililerin katıldığı yemekli bir toplantı düzenledi. Körfez Metin’de düzenlenen yemeğe, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Akçaabat İlçe Başkanı Adnan Çelik ve partililer katıldı.

 

Nihat Birinci, mevcut hükümetin iktidarının bu seçimde son bulacağını öne sürerek, “AKP iktidarının ülkeye 9 yılda çektirdiğine 12 Haziran’da son vereceğiz. MHP’nin Trabzon’daki tüm adayları seçimde çok çalışacak ve ülkedeki MHP iktidarına Trabzon’u hazırlayacaktır.” dedi.

 

MHP Trabzon 6. Sıra Milletvekili Adayı Osman Karaduman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iktidar hedefine kilitlendiğini belirterek, “Türkiye 1.5 ay sonra çok önemli karar verecektir. Biz tüm arkadaşlarımızla tek yürek olarak Milliyetçi Hareket’in iktidarını bekleyeceğiz. Nasıl Ankara kararlıdır, Trabzon da kararlıdır. Trabzon’u temsil etmeye 6 tane altın gibi arkadaşımız adaydır. Biz Trabzon’da gereken çalışmaları titizlikle yaptığımız takdirde, okyanus ötesindekilerin Bozkurt’un sesini duyduğunda nasıl kaçacağını hep birlikte göreceğiz. Artık Türkiye kararını vermiştir, Türk Milleti’nin kararı Ankara’ya yansıyacaktır.”

 

Halil Memiş, “Buraya gelen tüm arkadaşlarımızın kararlılığı tüm Trabzon’a yansıyacaktır. Ülkenin nereden nereye sürüklendiğini her akşam televizyonları açtığımızda görmekteyiz. Bizim mücadelemiz Türk Milleti’nin yeniden uyanışını sağlamak olacaktır. Türkiye’nin geldiğini nokta bellidir. Türkiye’nin milli birlik noktasında geldiğini noktayı anlatmaya bile gerek yok. Ekonomik alanda da hükümetin hiçbir şey yapmadığını görüyoruz. Biz geldik borç ödedik diyorlar. Diyorlar ki, IMF’ye bu kadar borcumuz vardı biz bunu azalttık diyorlar. Peki Türkiye’nin tüm borcuna eklediğiniz 285 Milyar Doların hesabını kim verecek? Bunun dışında Cumhuriyet tarihinin tüm kazanımlarını da tek tek sattılar. Bir şey yapmadıkları gibi var olanları da elden çıkardılar. Trabzon’da önce tütünü, fındığı daha sonra da yayla turizmini baltaladılar. Elimizde elde tutulur, burada yaşayanlara istihdam sağlayacak hiçbir şey bırakmadılar. Trabzon’daki 250.000 insan iş olsa memleketini çok seven, Karadeniz’e canı gibi bağlı olan insanlar İstanbul’a, İzmit’e gider miydi? Geçen seçim 8 milletvekili çıkaran Trabzon, bu seçimde 6 milletvekili çıkarıyor.

 

Trabzon’un Büyükşehir olmasına, yalnızca belediye sınırları içerisinde yetki dağılımına bakmayın. Trabzon’da yayla turizmini de engelleyecek yapıya 12 Haziran’da onların iktidar olamayışıyla engel olacağız. Trabzon’un Büyükşehir olması durumunda; önce Arsin-Mersin arası yapılsın dendi, daha sonra Of ilçesinden Beşikdüzü’ne kadar, daha sonra da tüm Trabzon sınırları dahil olsun denildi. Biz bu kentle, bu kentte yaşayanlarla barışık yaşayacağız ve bu kentte yaşayanların sorunlarının çözümünü Ankara’da bulacağız. Biz Trabzon’dan ses almaya geliyoruz.”

mhp-akcaabat.20110424105824.jpg

mhp-akcaabat1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset