MHP'den Esnaf Ziyareti

MHP'den Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Dr. Hasan Akyüz, Hasan Suiçmez ve Hikmet Yılmaz, Akçaabat’ta bir dizi ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Dr. Hasan Akyüz, Hasan Suiçmez ve Hikmet Yılmaz, Akçaabat’ta bir dizi ziyarette bulundu.

Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret eden milletvekili adaylarını ilçe Başkanı Miraç Çınar ve partililer de eşlik etti. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’yı ziyarette konuşan ilçe başkanı Miraç Çınar, MHP’nin iktidar olmasının önemli olmadığını ancak ülkenin her geçen gün daha kötüye gittiğini ifade etti. Çınar “Şahsım olarak MHP iktidar olacakmış veya milletvekillerimiz seçilecekmiş çok önemli değil. Bundan daha önemli olan ülkemin bekasıdır. Şu an bunu konuşuyor durumdayız. Her şeyden daha önemli olan bu ülkenin bütünlüğüdür” dedi.

Milletvekili Adayı Hasan Akyüz,” Eğer Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidara gelirse Türkiye’yi beraber yönetecektir. İşi, Türkiye de işini bilen insanlara danışarak yürütecektir. Mevcut iktidarın yaptığı gibi sadece teori ile yetinmeyecektir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Hikmet Yılmaz ise “ Şimdiye kadar bakabildiğim listelerde bizim listemiz en uygun listedir. Bizim partimiz sadece listelerde değil her seçimde olduğu gibi milletvekilliği ya da siyasi iktidarlığı elde etmek için değil millete hizmet sevdasıyla yola çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

videogaleri-001.gif

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset