MHP'de İstişare Toplantısı

MHP'de İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, Seçim İstişare Toplantısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, Seçim İstişare Toplantısı yaptı.

Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya; Milletvekili Koray Aydın, İl Başkanı Muammer Demeli, Mv. Adayları Koray Aydın, Hüseyin Örs, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve partililer katıldı.

yavuz-aydin-003.jpg

Toplantıda konuşan Yavuz Aydın, "Sayın Başbakanımız bu 13 yıllık iktidarı süresinde erken seçim soruları sorulduğu zaman ne diyordu? Hatırlayalım. Artık bu ülkede istikrar var diyordu. Artık bütün seçimler zamanında yapılacak diyordu. Peki şimdi ne değişti de hemen 7 Haziran seçimlerinden sonra erken seçim kararı alındı? Bunu hepimiz biliyoruz, ilçe başkanlarımız il başkanımız hepsi bunları ifade ettiler. Ben bu seçimi bir fırsat seçimi olarak görüyorum. Neticede 7 Haziran seçimlerinden sonra normal süresinde yapılması gereken seçim 2019 yılında yapılacaktı. Yani 4 yıl sonra yapılacaktı. Peki, bu 4 yıl sonra yapılacak seçim zaten yine 2019 yılında yapılacaktı. Bu nedenle bu seçimi bir fırsat seçimi olarak görmekte fayda var. Kaybedeceğimiz hiç bir şey yok. Ama kazanacağımız çok şey var. Bende diyorum ki il başkanımızın da dediği gibi 70 bin oyla bunları yakalayalım şu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da bize bu fırsatı verdiği için teşekkür edelim ve Trabzon'da eksik yaptığımız işi yarım yaptığımız işin rövanşını alarak 1 değil 2 değil 6'yı da alarak göreve gidelim sizlerin desteği ile birlikte" dedi.

 

koray-aydin-001.jpg

Milletvekili Koray Aydın ise konuşmasında  " Bu seçimde verilecek oylarla oluşacak sonuç eğer benzer bir tablo ya da onu daha ileriye  taşıyacak bir sonuç meydana getirirse özellikle ülke vesayetten kurtulacak, buna paralel olarak ta genel siyaset vesayetten kurtulacak. Niye böyle? Şunun için böyle, çünkü AKP en çok  oyu alarak  milletvekili çıkaran parti oldu. Dolayısıyla oy dağılımlarına bakıldığında onun üzerinde olan vesayet siyasetin geneli üzerine yansıyor. " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset