MHP'DE Çelik Dönemi

MHP'DE Çelik Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, yeni atanan Akçaabat İlçe Başkanı Adnan Çelik için tanıtım töreni düzenledi.

 

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Dt. Serkan Altuntaş’ın 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından, il yönetimi tarafından yeni ilçe başkanı olarak atanan Adnan Çelik için ilçe binasında tanıtım töreni düzenlendi. Tanıtım törenine İl Başkanı Nihat Birinci, Şinik belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kırali, il yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Birinci, “MHP Akçaabat İlçe Başkanı tanıtım törenimize hoş geldiniz. Bir süre önce Akçaabat İlçe Başkanımız olan Serkan Altuntaş, milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. 1,5 yıldan beri ilçe başkanlığımızı yapan arkadaşımızın çok değerli hizmetleri olmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. Tabi boşalan bu makama yeni bir isim atamak için çok geniş bir istişare ile Akçaabat’taki camiamızın bütününü içine alacak bir ismi bu koltuğa oturtmak istedik. Yaptığımız bu çalışmalarda öncelikle ilçe yönetimiyle istişare ile bu işe başladık. Bunun arkasından Akçaabat’taki yönetim dışında olan camiamızla istişare ettik. Bu istişare sonucu karşımıza bir isim çıktı. Bu isim de çok değerli arkadaşımız, kardeşimiz Adnan Çelik olmuştur. Adnan Çelik, Akçaabat’ta sadece MHP camiasında değil bütün camia tarafından sevilen sayılan bir isimdir. Hal böyle de olunca bu arkadaşımızı yeni ilçe başkanı olarak atamaktan hiç imtina etmedik. Seçimlere kadar Akçaabat İlçe Başkanlığımızı Adnan Çelik Bey yürütecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Elimizden gelen desteği kendisine vereceğiz. Akçaabat’ta MHP’nin başarılı çıkma mecburiyeti vardır. MHP’yi bu ekip Akçaabat’ta zirveye çıkaracak ve umduğu oyu alacaktır” dedi.

mhp-akcaabat.jpg

Yeni ilçe başkanı Adnan Çelik ise kendisine verilen sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek, “Bize verilen mesuliyetin ne olduğunu biliyoruz. Seviyemizi değiştirmeden daha şevkle, daha azimle ve daha gayretle görevimize devam edeceğiz. Bugüne kadar burada teşkilat başkanlığı yapan birçok arkadaşımız var. Görev alan herkes daha fazla çalışma gayreti içinde oldu. Hepsine minnet duygularımızı iletiyoruz. Gayret bizden takdir Yüce Allah’tan” biçiminde konuştu.

 

177-kucuk-mhpppp.jpg

 

İl Başkanı Birinci Serkan Altuntaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset