MHP'de Aday Adaylığı Süreci

MHP'de Aday Adaylığı Süreci

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Mehmet Ali Topsakal Aday adaylığını açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP)  Mehmet Ali Topsakal Aday adaylığını açıkladı.

2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde MHP’den Akçaabat belediye başkanlığı için Mehmet Ali Topsakal  aday adayı olduğunu açıkladı. Sitemize adaylığı ile ilgili açıklamarda bulunan Topsakal, Ülkücü camianın içinden geldiğini ve Akçaabat halkının kendi ismi etrafında birleşeceğine inancının tam olduğunu ifade etti. Topsakal “ uzun yıllar İstanbul’da ülkücü camianın içerisinde partime hizmet etmekteyim. İş hayatında ve siyasette edindiğim tecrübemle memleketimdeki halkıma hizmet etmek istiyorum. Partim beni aday gösterdiği takdirde projelerim ve ekibimle birlikte Akçaabat halkına layık olduğu hizmeti vermek için gayret göstereceğim”

Akçaabat’ta partimden şuan için 5 veya daha fazla olacağına inandığım aday adayı sayısı olduğunu biliyorum. Bu sayı partim ve Akçaabatlı için beni son derece mutlu etmektedir. Tüm aday adayı arkadaşların samimiyetinden ve partilerine hizmet etmekten başka bir niyetlerinin olmadığından şüphem yoktur. Ancak Akçaabat kamuoyu ve ülkücü camia  Mehmet Ali Topsakal isminde birleştiği takdirde Akçaabat ve Akçaabat halkı önümüzdeki seçim sürecinde çok ciddi birleşmelere sahne olacaktır. Tüm aday adayı arkadaşlara bu hizmet yarışında başarılar diliyorum” dedi.

 

1972 Akçaabat doğumlu olan Mehmet Ali Topsakal, İstanbul’da iş adamlığı yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Topsakal, Akçaabat İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra İktisat fakültesinde 2 eğitim gördükten sonra ayrılmış ve halen eğitimine özel bir üniversitede devam etmektedir. Tüm Karadenizliler Dernek Başkanlığı,MHP Küçükçekmece Kanayra Teşkilat başkanlığı yaptı ve halen Akçaabatlılar Derneği yönetim kurulu üyesidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset