MHP Yerelde İddialı

MHP Yerelde İddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MH-P) Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, partisinin Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MH-P) Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, partisinin Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti. Milletvekili Yunusoğlu'nu İlçe Başkanı İsmet Kırali ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İlçe Teşkilatında yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsmet Kırali, geçmişte ilçemize kazandırmış oldukları hizmetlerin halk tarafından çok iyi bilindiğini belirterek, “Partili partisiz herkesin oyunu alıp yerelde iktidar olacağız.” dedi.

Mart ayında yapılacak yerel seçimlere 7 ay önceden çalışmaya başladıklarını ve şu anda hazır olduklarını belirten MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu yerel seçimlerde iddialı ve tüm belediyelere talip olduklarını dile getirdi.

Yunusoğlu şunları söyledi:

“MHP mahalli idareler seçimlerinde, Türkiye de birinci parti olmayı kendisine hedef seçmiştir. Türkiye'nin her ilçesinde ve beldesinde MHP kesinlikle hiçbir siyasî parti ile ortak hareket etmeden, kendi adaylarını koyacak ve bu adaylarını iddialı bir şekilde kamuoyu önüne çıkartacaktır. Trabzon'da hafta başından itibaren bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Trabzon kamuoyu şunu çok iyi bilmekte; MHP, Trabzon'daki diğer siyasî partiler içerisinde en erken seçim startı veren partidir. Akçaabat Merkez ve beldelerde de kamuoyuna sunacağımız adaylarımızla iddialı bir şekilde yola çıkıyoruz. İnşallah Trabzon'da ve Türkiye'de mahalli idareler seçimleri sonucunda ipi önde göğüsleyen parti MHP olacaktır.”

Trabzon ekonomisinin en önemli kalemlerinin fındık ve çay olduğunu belirten ve fındıkta büyük oyunlar oynanarak üreticinin mağdur edildiğini ileri süren Yunusoğlu, Trabzon'da tarım işkolunda çalışanların toplam istihdama oranının yüzde 5-6 seviyesinde olduğunu söyledi. Ticaretin de toplam istihdam içindeki payının yüzde 7-8'lerle çok düşük olduğuna dikkat çeken Yunusoğlu, Trabzon'un gelişmesi için sanayileşmeyi sağlayacak, ticarî yaşamı canlandıracak yeni bir kalkınma stratejisine ihtiyaç bulunduğunu vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset