MHP Türkiye'nin Garantisidir

MHP Türkiye'nin Garantisidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, MHP olarak seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacaklarını savundu.


Seçim süreci boyunca Trabzon'u karış karış gezen, kırsalda ve kentte vatandaşlarla biraraya gelen Memiş, Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerde Trabzon'da ve Türkiye'de birinci parti çıkacaklarını ileri sürdü.

Türkiye'nin son yıllarda başta milli birlik ve beraberlik olmak üzere ekonomik, sosyal ve birçok alanda sıkıntıya girdiğini söyleyen Memiş, "12 Haziran'da yapılacak olan seçim Türk Milleti için çok önemli. Biz bu durumun hassasiyetin farkındayız ve bu gayretle çok çalışıyoruz. Türkiye keskin bir dönemece girmiştir, ancak Türk Milleti her şeyin farkındadır. Bunu sandığa da yansıtacaktır." dedi.

mhp-yemek1.20110609113511.jpg

Akçaabat’ta şoför esnafının da katıldığı büyük bir kalabalığa konuşan Memiş, konuşmasında şoför esnafının da sorunlarına değinerek, "Özellikle Trabzon'da Türkiye'nin birçok ilinde olmayan şekilde sahil bandı başta olmak üzere taşımacılık bir kaç elden yürütülmektedir. Bir bakıyorsunuz aynı hattı hem özel minibüsçüler kullanabiliyor, hem de belediyelerimiz yolcu taşımacılığı için kullanabiliyor. Bu durum vatandaş için tercih olması konusunda olumlu olarak görülse de, bir çok imkanları elinde bulunduran belediyelerin özel sektörün önüne geçmesiyle haksız bir rekabeti ortaya çıkarıyor." sözlerini sarf etti.

Akçaabat-Trabzon hattındaki minibüsleri örnek gösteren Memiş, minibüslerin Moloz mevkiine kadar gidebildiğini ancak Akçaabat'tan giden belediye otobüslerinin bir hattının KTÜ’ ye kadar, diğerinin ise Meydan mevkiine kadar gidebildiğini söyleyerek bu durumun haksız bir rekabeti ortaya çıkardığının altını çizdi. Memiş, "şoför esnafımızın bir diğer sorunu ise, araçlarını özel ticari amaç gütmeden farklı araçların hattına sokamaması. Bu durumun şoför esnafımızın lehine çözülmesi gerekmektedir. Son 8,5 yılda şoför esnafımızın artan yakıt fiyatlarına eş değer artan yolcu taşıma fiyatları karşısında mağdur olmuştur." şeklinde konuştu.

halil-memis1.20110609113616.jpg

Yemekten sonra açıklama yapan Memiş yemeğe katılan kalabalığın MHP'yi iktidar taşıyacak topluluğun bir aynasının olduğunu savundu. Memiş, "Burada toplanan onlarca partili kardeşimiz MHP'nin Trabzon'daki gücünü göstermektedir. 12 Haziran'da MHP kadroları Trabzon'da birinci parti olarak çıkacak, Trabzon'dan çıkan ses Türkiye'de de MHP iktidarını getirecektir." dedi.

MHP üzerinde oynanan her türlü oyuna göğüs gerdiklerini ve parti fertlerinin daha fazla kenetlendiğini belirten Memiş, "MHP Türkiye'nin garantisidir. MHP içerisinde yer alan millet sevdalıları Türkiye'ye yapılacak herhangi bir olumsuzlukta gereken tavrını gösterecek yapıya sahiptir. Bu sebepten dolayı Türkiye'de kötü emelleri olanlar ilk olarak MHP'ye saldırmaktadır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset