MHP Son kez Toplandı

MHP Son kez Toplandı

MHP Son kez Toplandı

Görevden alınan Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe yönetimi son kez bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında sitemize açıklama yapan MHP Akçaabat eski ilçe başkanı Miraç Çınar, kendilerini başarısız saymadıklarını ancak verilen karar saygı duyduklarını ifade etti. Miraç Çınar, " Yaklaşık 5 yıldır sürdüğümüz bu görevin sonuna geldik. Genel merkezin kararına saygılıyız. MHP'yi Akçaabat'ta iktidar yapmak için çalıştık. Bizim için başarısız şeklinde haberler çıkıyor. Evet biz başarısız olduğumuzu söyledim zaten. Ancak bunu belediyeyi alamadığımız için söyledim. Yoksa siyasi olarak bizim başarılı veya başarısız  olduğumuzu oylara bakarak karar verebiliriz. Akçaabat'ta oy sayımızı 24 bin bandına ve % 30'lara çıkarttık. Bu konuyuda kamuyoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Biz 2 Taş Koyduk.

MHP'nin başarısı için geçmişte herkes bir taş üstüne bir taş koymaya çalışmıştır. Fakat ben inanıyorum ki biz yönetim olarak bu çıtaya 2 taş koyduk ve % 35 civarında oy aldık. Bu başarıyı elde etmemizde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Ülkülüğümüzü Tartıştırmam.

Miraç Çınar yapılacak olan kongrede zaten aday olmayacağını ifade ederek "Biz karara saygılıyız. Bizim ülkücülüğümüzü kimseye tartıştırmayız. Bundan sonra da partimizin emrinde olacağız. Biz görevden alınacağımızı biliyorduk. Ama bu şekilde oldu. bundan sonra görevimiz sokakta olacak" dedi.

Parti yeri speküle  edildi.

Parti binasının yeri ile ilgili spekülosyanlar olduğunu da ifade eden Çınar "Parti binası için verdiğimiz söz üzerine, özellikle ocaktaki arkadaşlara söz vermiştik. Burayı şahsım olarak satın aldım. MHP biz varız diye olmayacak. Bizden sonrada devam edecek. Ama bazı yanlış söylemler oldu. Bazıları biz böyle bir şey demedik dediler. Ama bu konuya açıklık getirmek isterim. Akçaabat Belediyesi'nin ihalesine girdim. Şahsım olarak burayı şahsi paramla satım aldım.  Biz burayı satın alırken MHP burada diye satın aldık. Neden çünkü yıllardır kira veriyoruz, vermekte zorluk çekiyoruz. En azından ben burada olduğum sürece bu sıkıntıyı ortadan kaldıralım. Her ne kadar burayı partiye alsaydım görevde kalacaktım gibi söylemler olsa da ben zaten kongrede aday olmayacağımı söylemiştim." dedi.

mirac-cinar-mhp.jpg

mhp-akcaabat-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset