MHP Seçimi değerlendirdi

MHP Seçimi değerlendirdi

MHP İlçe Başkanı İsmet Kırali Seçim İçin “Aziz milletimizin bu iradesine saygı duymak gerekir.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, 22 Temmuz 2007 seçimlerinin değerlendirmesini yaptı. Başkan İsmet Kırali, Türk milletinin olduğu gibi Akçaabatlılar’ın da seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’ni ikinci kez işbaşında görmek istediğini beyan ettiğini vurgulayarak, “Aziz milletimizin bu iradesine saygı duymak gerekir.” Dedi.
Akçaabat’taki seçimlerin huzur, emniyet ve demokratik bir rekabet ortamında gerçekleştirilmesi sevindirici olduğunu da vurgulayan ve başta İlçe Seçim Kurulu olmak üzere bu ortamın hazırlanmasında emeği geçen bütün kamu görevlilerine şükranlarımızı sunduğunu belirten Başkan Kırali, seçim sonuçlarının bu şekilde ortaya çıkmasında etkili olan unsurların, siyaset kurumumuz ve alanlarında ihtisas sahibi uzmanlar tarafından çok yönlü bir tahlil ve değerlendirmesinin yapılmasının, demokrasimizin geleceği açısından yararlı olacağını söyledi.
MHP İlçe Başkanı Kırali, şunları vurguladı:
“Milliyetçi Hareket Partisi, AKP’nin iktidarda bulunduğu 1707 günlük süre içinde her alanda yaptığı derin tahribat karşısında, bunu gidermek ve Türkiye’yi ayağa kaldırmak için tek başına iktidar hedefi doğrultusunda faaliyet göstermiştir. Ancak, aziz milletimiz bizlere muhalefet görevi yüklemiştir. Akçaabat’ta olduğu gibi 23. Dönem TBMM’nin yeni siyasi yapısı içinde MHP’ye önemli görevler düştüğü anlaşılmaktadır. Milliyetçi Hareket, bunu üstün bir görev ve sorumluluk anlayışı içinde hakkıyla yerine getirmeye çalışacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra da aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olacaktır. 22 Temmuz seçimlerinin ve sonuçlarının Türk milletine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçim süreci boyunca fedakârca çalışan bütün teşkilat mensuplarıma, aday arkadaşlarıma ve ülkücü camiaya şükranlarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset