"Mhp Müjdelerle Geliyor"

"Mhp Müjdelerle Geliyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın birçok müjdeyi bir arada verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın birçok müjdeyi bir arada verdi. Partisinin gençlere yönelik projeleriyle onların önünü açacaklarını, elektrikte kayıp kaçak ücretinin vatandaştan alınmayacağını, avukat ve mübaşirler için de önemli düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Yavuz Aydın gençlere yönelik projeleri ile gençlerin rahat etmelerini sağlayacaklarını ifade ederek, “Her öğrenciye 10 bin liraya kadar yükseköğretim kuponu verilecek. Yeterli barınma imkânı verilecek ve hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Evlenen gençlere 10 bin TL faizsiz ve 2 yıl vadeli evlilik kredisi verilecek. İşsiz ve geliri olmayan gençler, ailelerinin sağlık sigortasından yararlanacak” dedi.

Hukuk camiasında çalışanları ilgilendiren önemli değişikliklere de imza atacaklarını söyleyen Aydın, “Hukuki koruma sigorta sistemi etkinleştirilecek, aile avukatlığı sistemi oluşturulacak. İnfaz koruma memurlarına, çalışma sürelerinin her bir yılı için 90 gün fiili hizmet süresi zammı verilecek. Kamuda çalışan avukatların ek göstergeleri 3600’e yükseltilecek. Mübaşir, zabit kâtibi ve diğer adalet çalışanlarının özlük hakları iyileştirilecek” diye konuştu.

Elektrikte kayıp-kaçak ücretini kaldıracaklarını da ifade eden Yavuz Aydın şunları söyledi: “Aylık 200 kilovatın altında elektrik tüketen ailelere yüzde 75 indirim uygulanacak. Vatandaşların elektrik kayıp-kaçak bedeli alınmayacak. Referans fiyat oluşumlarına imkân veren ve uzun vadeli alım satımların yapılabildiği bir enerji borsası Borsa İstanbul altında kurulacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset