MHP liler yemekte Buluştu

MHP liler yemekte Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 5. sıra milletvekili adayı Şener Pul, partisinin yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere yetkili birimlerinde görev yapanlara bir tanışma yemeği verdi.

. Darıca Beldesi’ndeki Kral Köfte salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe İlçe Başkanı İsmet Kırali ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra milletvekili aday adaylarından Ömer Adnan Ertem de katıldı.
Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte yapılan konuşmalarda MHP’nin Trabzon’da açıkladığı milletvekili listesi ile en avantajlı parti konumuna geldiği belirtilerek, izlenecek seçim stratejilerinin partinin Trabzon’da oy patlaması yapmasına vesile olacağı vurgulandı.
İlk konuşmayı yapan Ömer Adnan Ertem, aday adaylığının bir hizmet yarışı olduğunu, bu yarıştan 8 kişinin ipi göğüsleyerek hizmete daha üst düzeyde talip olduğunu belirterek, “Bu saatten sonra bize düşen bir an önce çalışmalara başlamak ve iktidar yürüyüşünde milletvekili adayı arkadaşlarımıza destek vermektir.” Dedi. Akçaabat’taki çalışmaların sadece listede yer alan iki Akçaabatlı adaya bırakılmasının mümkün olmadığını da belirten Ertem, herkesin iktidar yürüyüşüne katkı sağlaması gerektiğini kaydetti.
Daha sonra söz alan MHP Trabzon milletvekili Adayı Şener Pul ise herkesin MHP çatısı altında toplanmasının zamanının geldiğini belirterek, “Zamanımız kısa, sorumluluğumuz ise fazla.. Bu nedenle hızlı bir şekilde mesafe alabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma temposuna girmek zorundayız. Ülkemizi girdiği var oluş sürecinde diriltecek olan kadrolar Milliyetçi Hareket’tedir.” şeklinde konuştu.
Son konuşmayı yapan MHP İlçe Başkanı İsmet Kırali de, aday listelerinin açıklanmasından sonra ortaya koydukları bu tablonun tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirterek, buradan aldıkları moralle çalışmalarına başlayacaklarını ve netice alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset