MHP Kadınları Kahvaltıda Buluştu

MHP Kadınları Kahvaltıda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Kadın Kolları kahvaltıda bir araya geldi.


Zigana Yörük Çadırı’nda düzenlenen kahvaltıya; MHP Trabzon Milletvekili Adayları Halil Memiş ve Osman Karaduman, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, ilçe kadın kolları üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı.

mhp-kahvalti4.jpg

Açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü, AK Parti hükümetinin tek başına iktidar gücüyle israf edilen sekiz yıl gibi uzun bir zaman diliminde milletin daha yoksul olduğunu öne sürerek, “AKP hükümeti döneminde milletimiz daha çaresiz, daha umutsuz bir hale gelmiştir. Devlet kurumları kuşatılmış, siyaset kirlenmiştir. Memleketin bir yıkıma sürüklenmesini önlemek hepimizin görevidir. Aksi halde yarın çok geç olacaktır. Gün birleşme günüdür. Bunu, en çok güç şartlarda bu vatanı kazanıp bize emanet eden Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarına, ‘Her şey vatan için” diyerel gidip geri dönmeyen askerlerimize borçluyuz.” dedi.

 

mhp-kahvalti1.jpg

 

MHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran genel seçimlerinde Türk siyasetinin şahlanacağını belirterek, MHP’nin iktidar olacağı iddiasında bulundu. Memiş, “MHP iktidarında yıllık yüzde 7 üretime dayalı kalkınma ve yılda 700 bin kişiye iş temin edilecek. Fakirlikle ilgili Hilal Kart projemiz var. İhtiyaç sahipleri, devletin fakire sosyal yönünü ortaya çıkararak verdiği yardımları Hilal Kart vasıtasıyla gönülleri rahat, ezilmeden, onurları kırılmadan almaya devam edeceklerdir. Önümüzdeki seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Bu yüzden MHP teşkilatına kadın-erkek çok büyük görev düşmektedir. Ben inanıyorum ki bu inanç ve azimle Milliyetçi Hareket 12 Haziran’da hak ettiğini alacaktır.” şeklinde konuştu.

 

osman-karaduman.jpg

 

MHP Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Osman Karaduman ise yaptığı konuşmada “İşsizliğin arttığı, iç borç ve dış borç toplamının 2,5 kat arttığı, yoksulluğun 14 milyona ulaştığı üretimin durduğu, üretimsizliğin artık sanayi de alışılmış bir durum olduğu, terörün İstanbul'a, Antalya'ya ve Konya'ya geldiği ve bununda müsebbibinin 9 yıllık iktidar olduğu bilinmesine rağmen sanki bütün bunları iktidar partisi yapmamış gibi ilanlara çıkarak, televizyon kanallarında süslü reklam filmleri çevirerek halkın kandırılmasına, yine halkın tercihlerinin yanlışa doğru götürülmesine çalışılmaktadır" dedi.

mhp-kahvalti3.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset