MHP Kadın Kolları Çalışıyor.

MHP Kadın Kolları Çalışıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Kadın Kolları tararından organize edilen kermes, ilçemiz Atatürk Park’ında düzenlendi.

Kadın Kolları Başkanı Emine Öncü önderliğinde gerçekleşen kermeste partili kadınlar tarafından geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere ev yemekleri ve çeşitli tekstil malzemeleri ziyaretçilere sunuldu.

 

MHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü, düzenledikleri kampanyanın adını “Herkes Kendinden Daha Fakir Birini Bulabilir” olarak koyduklarını ifade ederek ““MHP Akçaabat Kadın Kolları olarak sene başından beri planlayarak yaptığı bazı faaliyetler vardı. Bunlardan biri de “Herkes Kendinden Daha Fakir Birini Bulabilir” kampanyası idi. Bunun için arkadaşlarımızın yardımıyla belirlediğimiz ailelere gıda ve giyecek yardımı yaptık. Bugünkü kampanyamızın amacı da bu kampanyadan gelir temin etmektir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ettik. Emeği geçen ve alışverişe katılan herkese teşekkürü borç biliriz” dedi.

 

 

Foto:Ali Osman Çoban

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler