MHP İşi Sıkı Tutuyor

MHP İşi Sıkı Tutuyor

MHP ve ANAVATAN Partisi adayları düzenlenen yemekte bir araya geldi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne  iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve seçimde ittifak yaptığı Anavatan Partisi’nden (ANAVATAN) adaylığını açıklayanlar, tanışmak için  yemekte bir araya geldi.

 

Seçilya Otel’de düzenlenen yemeğe MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, eski Milletvekili Hayrettin Gurbetli, MHP İlçe Başkanı Aydın  Bıyıklı, ANAVATAN İlçe Başkanı Ali Köroğlu, ANAVATAN İl Genel Meclisi Adayları, MHP Akçaabat belediye meclis adayları ve İl Genel Meclisi Adayları katıldı.

 

Toplantıda konuşan eski Milletvekili Hayrettin Gurbetli, Akçaabat’ta Osman Karaçukur’un aday gösterilmesiyle çok isabetli bir karar verildiğini söyledi. Gurbetli “İki parti güçlerini birleştirmiştir. Bu birlikteliğin Akçaabat’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süresince hiç kimsenin kalbini kırmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ama çalışıyor gibi değil, gerçekten çok çalışacağız. Herkesin bir fedakârlık yaparak bu seçime önem vermesini istiyorum” dedi.

Toplantıda MHP Akçaabat belediye meclis adayları ve her iki partinin İl Genel Meclisi adayları katılanlara tek tek tanıtıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset