MHP İşi Sıkı Tutuyor

MHP İşi Sıkı Tutuyor

Milliyetçi Hareket Partisi seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor. AK Parti’ye geçen Şefik Türkmen’in durumunu değerlendiren MHP Başkan adayı Osman Karaçukur, “Biz kimsenin zaaflarından faydalanmak istemiyoruz” dedi.

MHP, Akçaabat İlçesi’nde seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor. MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından belediye başkanlarının tanışma ve kaynaşması amacıyla bir sabah kahvaltısı programı düzenlendi.
Akçaabat Kolotoğlu Tesisleri’nde düzenlenen programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı eski Kırşehir Belediye Başkanı Metin Çobanoğlu, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon Belediye Başkan Adayı Cevdet Saral, MHP Trabzon eski İl Başkanı Muhammet Öztürk, MHP Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, belde belediye başkan adayları ve bazı partililer katıldı.
Akçaabat’taki programdan sonra belde belediye başkan adaylarını da yanına alarak birlikte bir basın açıklaması yapan ve MHP olarak Akçaabat’ta seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanmakta olduklarını vurgulayan MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, "Ben bugüne kadar yaptığım çalışmalarla halkımızın teveccühüne mazhar olduğuma inanıyorum. Onların bu düşüncelerinden dolayı kendilerine çok minnettarım. Onların bana vermiş oldukları bu güvenden dolayı ben Akçaabat’ta çok büyük ve güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum. Bu inançla da kendimi daha da güçlü hissediyorum. Daha çok başarılı olacağıma da inanıyorum" dedi. Anavatan Partisi’nden AK Parti’ye geçen Şefik Türkmen’in durumunu da değerlendiren Osman Karaçukur, "Biz kimsenin zaaflarından siyasi parti olarak faydalanmak istemiyoruz. Biz halkımızın güvenine inanıyoruz. Onlar her şeyi görüyor ve yaşıyorlar. Onların sağduyularına inanıyorum" diye konuştu.

AKÇAABAT’I BETONLAŞMADAN KURTARACAĞIZ
"Her şey Akçaabat için" sloganı ile yola çıktıklarını da kaydeden Karaçukur, Akçaabat için somut birçok projelerinin olduğunu da ifade ederek şöyle konuştu; "Bugüne kadar Akçaabat’ın en büyük sorunu işsizliktir. En yoğun talebi buradan alıyoruz. Bizim Tekel binası diye tabir ettiğimiz Tekel binasının hukuki ve mevzuat eksikliklerinden bir bankaya verilmesi söz konusu. O bankanın mevzuattan ve belediyeden kaynaklanan problemlerden dolayı olmadığını tespit ettik. Bu istihdamı eğer biz kazanırsak bu istihdamı Akçaabat’a sağlayacağız. Bu bin kişilik istihdamı biz mevzuatları aşarak, hukuki boşlukları tamamlayarak, hukuku zorlayarak bu istihdamı Akçaabat’a kazandıracağız. Akçaabat’ın su ile ilgili büyük bir sorunu var. Bununla ilgili araştırma ve geliştirme projeleri üzerinde çalışıyoruz. Su sorununu çözeceğiz. Gece gündüz her yerde tüm imkanları kullanacağız ve Akçaabat’ın su sorununu çözeceğiz. Birde imar problemi var. Akçaabat’a yeni bir çehre kazandırmak istiyoruz. Akçaabat’ı betonlaşmadan kurtarmak istiyoruz. Yeni ve eski olmak üzere iki Akçaabat oluşturmak istiyoruz. Site şeklinde evler olacak. Akçaabat’taki insanların bir kısmı Söğütlü ve Hacı Beşir’e taşınmışlar. Akçaabat’ın yarı nüfusu o taraflara taşınmış. Biz bunları tekrar Akçaabat’a kazandırmak istiyoruz. Bu anlamda Akçaabat’ta modern site tarzı bir uygulama gerçekleştireceğiz. İnsanlarımızı Akçaabat’ın dışına çıkarmayı düşünmüyoruz. Söğütlü ve Hacı Beşir’e gitmelerine gönlümüz artık izin vermiyor. Akçaabat’ta onları en iyi şekilde yaşatmayı düşünüyoruz."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Siyaset