MHP İlçe Başkanı Belli Gibi

MHP İlçe Başkanı Belli Gibi

MHP İlçe Başkanı Belli Gibi

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığına Genel Merkezin baskısıyla ilçe başkanı atanacağı öğrenildi. 10 ay önce feshedilen ilçe başkanlığına il kurultayına kadar başkan atamamayı planlayan MHP Trabzon İl Başkanlığına Genel Merkez “dur” dedi.

AKÇAABAT ÇEKİNCESİ…

Ortahisar’dan sonra 83 delegeyle en çok delegeye sahip ilçe olan Akçaabat’ın il kurultayında dengeleri değiştirmesinden çekinen MHP İl Başkanlığı, Akçaabat’a atama yapmayı planlamıyordu. Böylece feshedilmiş teşkilâtın delegeleri de olmayınca Ortahisar ve birkaç ilçede hazırlanmış mevcut yönetimi destekleyen delegelerle il başkanlığı yeniden mevcut yönetimin elinde kalacaktı.

GENEL MERKEZ UYARDI

Parti içindeki kaynaklardan edinilen bilgilere göre MHP Genel Merkezi, Trabzon İl Başkanlığını uyarak Trabzon’un önemli ilçelerinden biri olan Akçaabat’a il kurultayından önce atama yapılmasını istedi. Hâlen daha Akçaabat’la birlikte Yomra ve Çarşıbaşı ilçelerine de atama yapılmazken Araklı ilçesinde ise seçim kuruluna yapılan itiraz nedeniyle seçim yapılamadı.

İLÇE BAŞKANI BELİRLENDİ

Genel Merkezin yaptırımıyla birlikte MHP İl Başkanlığının Akçaabat ilçe başkanını belirlediği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre MHP Akçaabat İlçe Başkanlığına önümüzdeki günlerde Âdem Çelik’in atanacağı öğrenildi. MedicalPark Hastanesinde fizik tedavi uzmanı olarak görev yaptığı öğrenilen Çelik’in sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafta MHP Trabzon İl Başkanlığında İl Başkanı Nihat Birinci ve bazı partililerle bir görüşme yaptığı ve ardından birlikte fotoğraf verdiği gözlendi.

Berkant Parlak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler