MHP Gedikli'ye Güveniyor

MHP Gedikli'ye Güveniyor

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Çınar, Akçaabat belediye başkan adayı Metin Gedikli’nin azmine ve samimiyetine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak açıkladıkları Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli’nin azmine ve samimiyetine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak Metin Gedikli’yi resmen açıklayan Miraç Çınar, aday belirleme sürecinde hem teşkilât mensuplarının hem de Akçaabatlılar’ın Gedikli’nin ismi üzerinde uzlaşı sağladığını ifade etti.

Çınar, yayımladığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Bilindiği üzere 2014 yılının Mart ayında ülkemizde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, bir süredir İlçe Teşkilatımız Akçaabat Belediye Başkan Adayı’nı belirleme noktasında yoğun bir çalışma programı içerisindeydi. Partimize aday adaylığı konusunda başvuruda bulunan değerli arkadaşlarımız daha önce basına yansımıştı. Her birine bu isteklerinden samimiyetlerinden ve cesaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşma noktasında kendilerine de ihtiyacımız olduğunun bilinmesini isteriz.

Yapmış olduğumuz titiz çalışmalar sonucundaki hedefimiz tüm teşkilatımızın ve Akçaabatlı hemşerilerimizin ismi üzerinde uzlaştığı, Akçaabat’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirebilecek, kendi istediği projeleri değil Akçaabatlılar’ın ihtiyacı olan projeleri masaya koyup hayata geçirebilecek, sorun değil fikir ve çözüm üretebilecek, belediyeciliği bilen, bir ismi Akçaabatlılar’ın huzuruna çıkarmaktı. Yapılan çalışmalar neticesinde hem teşkilatımızın hem de Akçaabatlı hemşerilerimizin Söğütlü Belediye Başkanımız Sayın Metin Gedikli’nin ismi üzerinde uzlaşı sağladığı görülmüştür. Bu talep doğrultusunda İlçe Teşkilatımız da Sayın Gedikli’yi adayımız olarak Akçaabatlı hemşerilerimizin huzuruna çıkarmıştır. Kendisinin azmine ve samimiyetine inancımız tamdır. Alınan bu kararın partimize,  Akçaabat’a ve Trabzon’a olduğu gibi vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Allah (c.c) yardımcımız olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset