MHP Akpınar Beldesi'nde

MHP Akpınar Beldesi'nde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli’nin son durağı Akpınar Beldesi oldu.

 

Yerel seçimlere az bir süre kala ziyaretlerine ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli’nin son durağı Akpınar Beldesi oldu.

Ziyaretimizde yeni oluşacak Büyükşehir belediye yapılanmasında bölge insanının mağdur olmaması için onlarla aynı dili konuşan birbiriyle iletişim kurabilen, sıkıntılarına ortak olan, seslerine kulak veren bir belediyecilik anlayışının görev alması gerektiğini belirten Belediye Başkan Adayı Gedikli, bu manada göreve geldiği takdirde üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

Akçaabatımızın genç, dinamik, hizmet heyecanı taşıyan zihinde bir yapıya ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Gedikli, bu anlayışın da kendileriyle birlikte hayata geçeceğini söyledi.

mhp-metin-gedikli-001.jpg

Ziyaret sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Gedikli, “Son güne kadar ziyaretlerimize ara vermeden yorulmadan bölgemizi karış karış gezmeye devam edeceğiz. Bizim Akçaabat'a olan bağlılığımız, insanına ve toprağına verdiğimiz değerdir. İlçemizi hizmet noktasında hak ettiği noktaya taşımak asli görevimizdir. Plan ve projelerimiz de bunun en önemli göstergesidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat