MHP Akçaabat'tan Açıklama

MHP Akçaabat'tan Açıklama

MHP Akçaabat'tan Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şöyle:

HER TÜRLÜ ŞİDDETİ KINIYORUZ!!!

Son günlerde İl ve İlçe kamuoyumuzu derinden sarsan iki gazeteci arasın da talihsiz bir olay yaşanmıştır.

İlçe insanımızın haber ayağı olmasından öte ilçemizin dışarıya açılan kapısı tanıtımında en büyük pay sahibi olan basın mensupları arasın da yaşanan bu talihsiz olayı tasvip etmemiz mümkün değildir.

Akçaabat gibi güzide bir ilçenin böyle bir olayla anılması kabul edilemez bir gerçektir. Fıtratı gereği görevi topluma bilgi aktarmak olan basın mensubu yetkililerinin hem söylem hem de tavır ve davranışların da daha sorumlu davranmaları gerekmektedir.

Bu yaşanan olaydan her kesim ders çıkarmalıdır.  Diyalogla aşılması gereken bir olayı kaba kuvvetle çözme yoluna gitmek hem ilçemiz adına hem de insanlık adına üzüntü vericidir.

MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak ilçemizde bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için ilçemiz de basın yayın organlarını temsil eden yetkililerin ve bütün sivil toplum örgütlerinin söylemlerine ve tavırlarına dikkat etmeleri gerektiğini yarın buna benzer ve daha üzücü olayların yaşanmaması adına herkesin sorumluluk sahibi olması gerektiğine inanıyor ve tavsiye ediyoruz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset