MHP Akçaabat'ta Kongre Yapıldı.

MHP Akçaabat'ta Kongre Yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Haber:  Derviş Altuntaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Kongrede mevcut başkan Miraç Çınar yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye; MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Şalpazarı belediye başkanı Refik Kurukız ,  Manisa Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akçaabat Esnaf Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını Söğütlü  Belediyesi eski başkanı Metin Gedikli’nin yaptığı kongrede konuşan İl başkanı Muammer Demeli,  2014 yerel seçimlerinde Trabzon’da 2. Parti olmayı başardıklarını ve şimdiki hedeflerinin Türkiye’de iktidar olmak olduğunu ifade etti. Başkan Demeli, Trabzon insanının kandırıldığını ve yatırım alınmadığını savunarak “yerel seçimlerde insanlarımıza yalan vaatlerde bulundular. Şimdi bunların yaptıkları ne var Trabzon’a. Hani Güney çevre yolu yapılacaktı, hani havalimanına 2. Pist yapılacaktı. Trabzon’a şehir hastanesi yapılacaktı. Hiçbiri yapılmadı” dedi.

 İktidarın sadece Akyazı sözünü tuttuğunu ifade eden Demeli “Akyazı’yı yapıyorlar. Allah razı olsun. Ama Yıldızlı’da bir yonca kavşak projesi var. Bu proje tam 600 trilyona mal oluyor. Güya bu kavşak Akyazı Stadı’ndan çıkacak insanları boşaltacak. Bu parayla Güney Çevre Yolu’na başlanılırdı. Bu işin içinde rant var” şeklinde konuştu.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı miraç Çınar ise yaptığı konuşmada, kendilerini başarısız bir yönetim olarak gördüklerini ifade etti. Çınar “Biz kendimizi başarısız bir yönetim olarak görüyoruz. Çünkü bizim hedefimiz Akçaabat’ta belediyeyi kazanmaktı. Belki 10 binlerde olan oyumuzu 23 binlere çıkarttık ama hedefimize ulaşamadık. Hedefe ulaşamadığımıza göre biz başarılı değiliz” dedi. Miraç Çınar,  2015 seçimlerinde gece gündüz çalışarak MHP’yi iktidar yapacaklarını ve buna inandıklarını da ifade etti.

Siyasi konuşmalar sonrasında tek listeyle gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Miraç Çınar yeniden başkanlığa seçildi. Miraç Çınar’ın listesi şu isimlerden oluştu: Ali Özdemir, Mustafa Kahraman, Alper Çelik, Ahmet Şentürk, Bedir Saguer, Yılmaz Bahattin Kuzur, Erol Civelek, Hasan Memiş, Hasan Nalbant, İbrahim Kurtoğlu,  Fatih Gedikli, Nejmi Tiryaki, Mustafa İmamoğlu, Murat İşçi, Hacı Ömer Markal, Musa Şahinkaya, Hidayet Demir, Alaattin Özkan.

 

fotogaleri.gif

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset