MHP Akçaabat'ı Masaya Yatırdı

MHP Akçaabat'ı Masaya Yatırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen ve Akçaabat’ın sorunlarının tartışıldığı toplantı gerçekleştirildi.

mhp-akcaabat-toplantiis.jpg

mhp-akcaabat-toplantisiss.jpg

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen ve Akçaabat’ın sorunlarının tartışıldığı toplantı gerçekleştirildi.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli,  Şinik belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İlçe Başkanı Miraç Çınar, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, partilier ve vatandaşlar katıldı.

 

 

İlçe Başkanı Miraç Çınar’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Akçaabat’ın sorunlarının vatandaşlara sorulduğu video gösterisi yapıldı. Video gösterisinde, yolş, otopark ve su sorunu en önemli sorunlar olduğu vurgulandı.

Akçaabat’ın nasıl olması gerektiğinin de anlatıldığı video konferansta büyük şehirlerde görmeye alıştığımız otoparklar ve bahçelerin görüntülerine yer verildi.

 

İstişare toplantısında salonda oturan partililere ve vatandaşlara söz hakkı verildi. Bir kaç partiliinin görüşlerinin söylemesinin ardından ilçe esnaflarından Terzi Ömer Tolip, konuşmasıyla Devlet eski Bakanı Koray Aydın'ı ve salondakileri gülme krizine soktu. Tolip, "Ben anlamıyorum arkadaş… Vergi üstüne vergi veriyoruz. Asgari ücretten fazla vergi veriyoruz. BAĞ-KUR veriyoruz. Ay sonunu zor getiriyoruz. Bu nedenle çok zor durumdayız. Aslında bende AK Parti'ye oy verdim ha.. Pişman oldum... Başbakan da iyi bir adam.. " demesi gülüşmelere neden oldu. Konuşması kesilmeden salondakiler tarafından dinlendi.

 

BÜYÜKŞEHİR KÜÇÜK ESNAFI BİTİRİR...

 

-- Toplantıya katılan Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya kürsüye davet edilerek konuşma yaptı. "Akçaabat milliyetçiliği yapalım" diyen Sivrikaya, "Akçaabat sanayi değil memur kentidir. Sorunlarımız bellidir. Akçaabat'ı market çöplüğüne çevirdiler. Bakalları yok ediyorlar eziyorlar. Küçük esnaf birleşsin diyorlar ama küçük esnafın nesi kaldı. Hiç birşeyi yok. Akçaabat'taki bütün esnaf birleşse KİLER'in bir duvarını satın alamaz. Yabancı sermaye küçük esnafımı eziyor. Marketler yasası çıkmıyor. Dünyada böyle bir örnek yok" dedi.

Sivrikaya şunları söyledi: "Trabzon büyükşehir oluyor. 2-3 aydır bu konuda araştırma yaptım. Esnafımın bu büyükşehirden hiçbir faydası yok. Esnafım Büyükşehri kaldıramaz. Esnafı muhasebecinin eline bırakacaklar. Biz birbirimize sahip çıkalım küçük esnafı kollayalım.  Akçaabat'ta hayvancılık bitti, sanayi bitmiş bir ilçedir. Kala kala esnaf kaldı onu da bitirecekler" dedi.

 

Toplantıda söz verilen Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat'ın doğu ve batısı ile Akçaabat esnafını kucaklayacak, vizyon ve projeye sahip bir lidere ihtiyaç var olduğunu söyledi.

 

Toplantıda MHP’Lİ belediye başkanları Söğütlü belediye başkanı Metin gedikli ve Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, beldelerinde yaptıkları çalışmaları slay göstyerisi eşliğinde izleyicilere anlattı.

yasar-sivrikaya.jpg

ismail-bulut.20130413182934.jpg

koray-aydin.20130413183052.jpgMHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Bayrak isimli şiri okuyan Nursena Kavanoz simli çocuğa bayrak hediye etti.

 

Toplantıda konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Akçaabat’ın stratejik öneme sahip olduğunu ve seçimlerde bu ilçeyi almayı hedeflediklerini belirtti.

Aydın “Yaptığımız anketlerde Trabzon merkez belediyesinden ve Akçaabat belediyesinden vatandaş hoşnut değil. Sorunların üstesinden gelemeyen bir yapı var. Dikilen, isteyen kazanır. Bu toplantılarla dikiliyoruz ve çalışıyoruz. Trabzon'da AKP'ye ders vereceğiz. Çünkü Trabzon kurtuluş savaşında da önce bir rol üstlenmiş bir ilimizdir. Kurtuluş savaşında da bu yörenin insanı öncü olmuştur. AKP'ye oy veren insanlara sesleniyorum: Türkiye'nin gittiği bu yönü görün. Haram sofraları kurularak ülkemizin değerlerinin nasıl yağmalandığını, türetilen zenginlere bakın... Etrafınıza bakın. Haram sofralarında kurulan AKP'nin düzenidir. Mali seçimlerde AKP'ye artık dersini verin” dedi. 

T.C İbaresinin kaldırılmasının densizlik olduğunu ifade eden Aydın “T.C ibaresini kaldırmak ne büyük densizliktir.  Bu cüreti, bu cesareti nerden alıp kime güveniyor? Değneksiz köyde gezer gibi böyle bir uygulamayı hangi cesaretle yapabiliyor. Çünkü ellerine geçirdikleri iktidar gücüyle hareket ediyorlar" dedi.

 

cemil-pehlevann.jpg

 

Şinik belediye Başkanı Cemil Pehlecan toplantıda yaptığı konuşmada partilileri güç ve gönül birlikteliğine çağırdı. Pehlevan "Gelin güç birliği,gönül birliği yapalım ki Akçaabat’ımızın Trabzon’umuzun ve ülkemizin içine düştüğü bu sorunlara çözüm bulalım.Kimse fikrini küçümsemesin zira en güzel fikirler fikir çarpışmasından doğar.Şimdi elleri taşın altına koyma vaktidir.Şimdi gönül birliği etmenin vaktidir.Ben diyorum ki daha geç olmadan atı alan üsküdarı geçmeden herkes,ama herkes elini taşın altına koysun….Koysun ki gelecek nesiller bizleri hayırla yad etsin.Bize bir vatan bırakıldı desinler,bize bir bayrak bırakıldı desinler.işte o zaman şehitlerimizin ruhu şad olur" dedi.

MHP'nin belediyecilik anlayışını da özetleyen Pehlevan "Şeffaf, denetlenebilir ve herkesle kucaklaşan bir belediyecilik anlayışı oluşturmak. Onun için belediyecilik vizyon ister. MHP belediye başkanlarını seçerken bu vizyona önem verir. Misyon ise MHP ve onun idare ettiği belediyelerde fazlasıyla var.Söylemeden geçmek olmaz. Başarılarımızın arkasında analarımız bacılarımız eşlerimiz var. Yanı başarının sırrı onlarda. Onlar ki kurtuluş mücadelesinin adsız kahramanlarıdır. Onlar Kara Fatmalar Nene Hatunlardır. Onlar çocuklarının yerine mermileri koruyan yanı önce vatan diyen cepheye cephane taşıyanlardır. Onlarsız asla olmaz." şeklinde konuştu.

Toplantıda MHP’Lİ belediye başkanları Söğütlü belediye başkanı Metin gedikli ve Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, beldelerinde yaptıkları çalışmaları slay göstyerisi eşliğinde izleyicilere anlattı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Haberler