MHP Adayını Erken Açıklayacak

MHP Adayını Erken Açıklayacak

MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayını seçime bir yıl kala açıklayacağını söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltıda basınla bir araya geldi. Akçaabat Körfez Metin’de gerçekleşen kahvaltıya MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali katıldı. Kahvaltıda konuşan MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, partisinin Akçaabat Belediye Başkan adayını seçimlere bir yıl kala açıklayacaklarını belirtti.

Çınar konuşmasının tamamında yerel seçimlere yönelik açıklamalar yaparken, bir önceki seçimlerde MHP’nin Akçaabat’ta ikinci parti olduğunu hatırlatarak, yerel seçimlerde iddialı olduklarını vurguladı.

Çınar, “Bizim görev ve sorumluluğumuz MHP’yi Akçaabat’ta iktidar yapmaktır. Bunun için de daha fazla koşacağız. Bundan ötürü seçimlere en fazla bir yıl kala açıklayacağız. Önümüzdeki yılın Mart ayında açıklarız ama bu belli olmaz. Baktınız yılbaşında belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Adayımızın yakın tarihte açıklayacağını söylüyorum” dedi.

Yerel seçimler öncesi vatandaşlara yönelik projelerle vitrine çıkacaklarına dikkat çeken Çınar, kendilerinin genç ve azimli bir ekip olduğunu dile getirerek, “Bu ekip Akçaabat’ta MHP’yi yerel anlamda iktidara taşıyacaktır. Biz seçimler öncesi bilimsel çalışmalar da yürütüyoruz. Halkın isteklerini öğrenmeye gayret sarf ediyoruz. Bu durumu yaptırdığımız çeşitli anketlerle de destekliyoruz” diye konuştu.
Çınar, konuşmasının sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

mhpsecim3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset