Mezarı başında Dua İle Anıldı

Mezarı başında Dua İle Anıldı

Öğrencileri ve Öğretmen Arkadaşları Sedat Davulcu'yu Unutmadı

 

21 Aralık Cuma günü Akçaabat Kasap Sokak’taki evinde ölü olarak bulunan Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Sedat Davulcu’nun ölümü meslektaşları ve öğrencileri arasında şok etkisi yarattı.

40 yaşında yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği kalp krizinden dolayı ölen Sedat Davulcu’nun görev yaptığı okullardan biri olan Işıklar Çok Programlı Lisesi’ndeki öğrencileri ve öğretmen arkadaşları kabrinin başında gözyaşlarına boğuldu.

21-aralik-cuma-gunu-akcaabat-kasap-sokak’taki-evinde-olu-olarak-bulunan-akcaabat-anadolu-imam-hatip-lisesi-tarih-ogretmeni-sedat-davulcu’nun-olumu-meslektaslari-ve-ogrencileri-arasinda-sok-etkisi-yaratti..jpg

2005-2011 yıllara arasında görev yaptığı Işıklar Çok Programlı Lisesi’nde iz bırakan öğretmenlerden biri olan Sedat Davulcu’yu mezarının başında ziyaret eden Işıklar ÇPL heyeti, merhum öğretmenin annesini de evinde ziyaret ederek başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Işıklar Çok Programlı Lisesi Müdürü Sezai Mısır, Müdür Yardımcıları Ömer Özbayrak ve Ahmet Aydın ile okul öğretmenlerinden Emre Özgenç, Mine Alptekin ve Elif Çiftçi’nin yanı sıra her sınıftan iki öğrencinin kabri başında ziyaret ettikleri Sedat Davulcu’ya dua edenler arasında Işıklar Orta Mahalle Muhtarı Ali Aktaş, Işıklar Merkez camii İmam Hatibi Ali Dertli ve Işıklar çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Tuna da yer aldı.

Mezarlık ziyaretinin ardından merhum Sedat Davulcu’nun baba evine giden heyet, burada da acılı anne Hanife Davulcu’yu teselli etmeye çalıştılar. Ziyarette Sedat Davulcu’nun, Işıklar ÇPL’de hizmet verdiği dönemde çekilen fotoğraflarının yer aldığı bir fotoğraf albümü de ailesine hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler