Mevlit yapılarak, tatlı dağıtıldı

Mevlit yapılarak, tatlı dağıtıldı

Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu Akçaabat'ta unutulmadı

MHP'nin Kurucusu Merhum Alparslan Türkeş ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve BBP'nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu Akçaabat'ta anıldı. 4 Nisan 1997'de vefat eden Türkeş'in 16. ölüm yıl dönümü ve 25 Mart 2009'da vefat eden Yazıcıoğlu'nun 4. ölüm yıldönümünde her iki lideri de Akçaabat Ülkü Ocağı unutmadı.

İlçenin merkezindeki Fatih Parkı’nda düzenlenen etkinlikte, Ülkücü Hareket’in Lideri Türkeş ve BBP Kurucusu ve eski Ülkü Ocakları  Genel Başkanı Yazıcıoğlu anısına tatlı dağıtıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, İl Genel Meclis üyesi İsmet Kırali, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası Başkanı İsmail Bulut'un hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli her iki liderin Ülkücü Hareket'in bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirterek, Hakk'ın rahmetine kavuşmuş her iki şahsı rahmetle andığını ifade etti.

Konuşmanın ardından Ülkü Ocakları üyeleri tarafından çok sayıdaki katılımcıya tatlı dağıtıldı. Bununla birlikte akşam namazının ardından Akçaabat Ülkü Ocağı tarafından ilçedeki Ak Camii’de,Türkeş ve Yazıcıoğlu için mevlit düzenlendi.

ulkuocagi3.jpg

ulkuocagi4.jpg

Foto: Derviş ALTUNTAŞ
Haber: Berkant PARLAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler