Metin Tuğlu Geliyor

Metin Tuğlu Geliyor

Akçaabat Sebatspor'da transfer görüşmeleri sürüyor.

A.Sebatspor, Gaiantepspor’dan Metin Tuğlu, eski oyuncularından Volkan Glat, Divriğispor’dan Osman, Van Belediyespor’dan Cemal, ve Malatyaspordan Ergün’ü almak için çalışmalarını sürdürüyor. TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Kasımpaşa’dan Ünal, Adana Demirspor’dan Cihan ve Boluspor’dan Ferdi’ye önceki gün imza attırarak bombaları patlatan Kırmızı-Beyazlılar, şimdide Gaziantepspor’da forma giyen Metin Tuğlu, eski oyuncularından Volkan Glat, Demirçelik Divriğispor’dan bonservisi elinde bulunan Osman Uğurlu, Van Belediyespor’dan Cemal, Malatyasporlu Ergün’ü almak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu isimlerin haricinde birkaç oyuncuyla temas halinde olan yönetim, kısa zaman içinde görüşme halında olduğu tüm oyuncuları kadrosuna katıp Antalya kampına yetiştirmeye çalışacak.

Gücümüze Güç Kattık
Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, takımda transfer çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Kasımpaşa’dan Ünal, Adana Demirspor’dan Cihan ve Boluspor’dan Ferdi’ye imza attırarak güçlerine güç kattıklarını belirten Özer, “Bu oyuncuların haricinde görüşme halinde olduğumuz Gaziantepspor’da forma giyen Metin Tuğlu, eski oyuncularından Volkan Glat, Demirçelik Divriğispor’dan bonservisi elinde bulunan Osman Uğurlu, Van Belediyespor’dan Cemal, Malatyasporlu Ergün’ü alarak daha da güçleneceğiz. Bunun içinde Kulüp Başkanımız Şenol Ayvaz bu oyuncularla birebir görüşüyor. Korkulu rüya görmemek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Ayaz’ın Cezası Kaldırıldı
Tahkim Kurulu 1 Ocak 2009 günlü (1) Sayılı toplantısında gündemindeki maddeleri inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır. Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz'ın PFDK'nun 04.12.2008 tarih ve 2008-2009/565-718 sayılı kararına karşı E.2008/455 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakereler neticesinde PFDK'ca Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz'a FDT'nın 33/3 ve 33/4. maddeleri uyarınca verilen 75 gün hak mahrumiyeti ve 10.000.-YTL para cezasının kurul tarafından yeniden izlenen CD görüntüleri ile bir önceki oturumda dinlenen müsabaka hakeminin yazılı beyanları ve yapılan sözlü açıklamalar dikkate alınarak oybirliğiyle kaldırılmasına, karar verildi.

Ergin Zihni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor