Mersin Plajı Kaderine Terkedildi

Mersin Plajı Kaderine Terkedildi

Akçaabat'ın En Güzel Sahili Mersin Plajı Kaderine Terk Edildi.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte serinlemek için kendini deniz kıyılarına atan vatandaşlar, belediyelerin kıyılara ilgisizliğinden yakındı.

Yaz aylarının gelmesiyle serinlemek için Akçakale ve Mersin sahillerini tercih eden vatandaşlar burada belediyelerin ilgisizliğinden yakındı. Özellikle daha önce askeri personellerin kullandığı ve mahkeme kararıyla belediye tarafından alınan Mersin plajının içler acısı durumu vatandaşların tepkisine neden oldu. Girişte araçlardan 5 şahıslardan ise 2 TL alındığı plajda, erkek ve bayanların aynı anda kullandıkları, suyu ve musluğu hatta kapısı bile bulunmayan derme-çatma bir soyunma kabinini görenler haklı tepkilerini dile getirdiler.

akcaabat-mersin-sayunma-kabini-deniz-kenari.jpg
Bay-Bayan Aynı alanı soyunma yeri olarak kullanıyor. Üstelik içerisi pislik içinde, su bile yok.

akcaabat-mersin-sayunma-kabini-deniz-kenari.20120630103948.jpg

akcaabat-mersin-sayunma-kabini-deniz-kenari.20120630104859.jpg
Sahildeki kumların yerini taşlar almış. 

 

Yurtdışından gelen bir gurbetçi vatandaşımız, sahilin kaderine terk edildiğini, belediyenin sadece para kazanmak için girişi kontrol ettiğini belirterek tepkisini dile getirdi. Hasan Demir (48) isimli vatandaş “Mersin plajına her yıl gelirim. Her geçen yıl daha da geriye gidiyor. Hiçbir bakım yok. İnsanlardan giriş ücreti alınıyor. En azından alınan ücretleri ile buraya bir soyunma kabini yapılamaz mı?  Bay, bayan aynı ortamda elbise değiştiriyoruz. Üstelik içerisi de pislikten geçilmiyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler