Mermertaş'a Ziyaret

Mermertaş'a Ziyaret

Köprübaşılı Federasyon Başkanı Duman, Oflu işadamı Murtezaoğlu ve Akçaabatlı Mermertaş, Kocaeli’nde buluştu.

 

Buz Hokeyi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Orhan Duman Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Muharrem Memertaş’ı ziyaret etti. Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde doğan Duman, Mermertaş’a başarılar dilerken, Mermertaş da Duman’ı federasyon başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladı. Ziyarete Kocaeli’nin hatırı sayılır işadamlarından olan Oflu hemşehrimiz Yaşar Murtezaoğlu da katıldı.

Bir dizi ziyaret için Kocaeli’ne gelen Duman hemşehrilerini de unutmadı. Kendisinin Trabzonlu olduğunu ve bunu da her zaman gururla dile getirdiğini ifade eden Duman, imkan olması halinde görev süresi içerisinde Trabzon’a buz hokeyi salonu kazandırmak istediklerini söyledi.

Göreve yaklaşık iki ay önce başladığını hatırlatan Duman, “Sıkıntı yaşamadık. Çok güzel bir seçim oldu. Etik kurallar içinde seçim yarışı yaptık ve kazandık. Buz Hokeyini en üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

BİK Şube Müdürü Muharrem Mermertaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hemşehrimiz olan değerli başkanımızın görevinde başarılı olacağından eminim. Tüm hemşehrileri de onun arkasındadır. Trabzon bir spor kenti ancak buz hokeyi çok bilinen bir spor değil. Ama bu sporu da kentimize kazandırmak gerekir. Bunun için Sayın Duman’ın başkanlığı bir fırsattır. Trabzon camiası buna el atmalı” diye konuştu.

İşadamı Yaşar Murtezaoğlu da gençlerin spor faaliyetlerine katılmasının önemine değinerek, “Spor kötülüklerden korur sağlık kazandırır. Bu sebeple tüm sporların tüm şehirlerimizde olmasından yanayız. Bu sebeple federasyon başkanlarımıza ve Gençlik ve Spor Bakanlığına çok iş düşüyor” ifadelerini kullandı. 
Orhan Duman'ın başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu ise Nilgün Halloran, Şahin Oğuz, Akar Çiçek, Murat Uzar, İbrahim Okan Erol, Salih Koç, İzzet Kaan Özcan, Murat Aslan, Nacibey Donat, Aykut Sunar, Adnan Özdemir, Handan Duman ve Serpil Baran gibi isimler var.

muharrem-mermertas.jpg
Köprübaşılı Federasyon Başkanı Duman, Oflu işadamı Murtezaoğlu ve Akçaabatlı Mermertaş,  Kocaeli’nde buluştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler