Memiş’ten Çalışana Müjde

Memiş’ten Çalışana Müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, Trabzon’un Düzköy ilçesinde esnafı ziyaret etti.

 

Düzköy İlçesi’ne ikinci kez ziyarete giderek esnafı gezen Memiş, burada halk pazarına da uğradı. 12 Haziran genel seçimlerinin Türk Milleti’nin geleceği açısından bir kader ve karar anı olduğunu belirten Memiş, “Ülkeyi kuşatan işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk halkımızı mağdur etmiştir. Ülke sorunlarına çözüm aramaktan uzak politikalarla iktidar partisi, Türkiye’nin geleceğini çalmakta ve açıkladığı projelerle yandaş zenginler yaratmayı sürdüreceğini göstermektedir.” dedi.

halil-memis-duzkoy2.jpg

Mevcut iktidarın halkın sorunlarına çözüm bulacak politika üretmediğini kaydeden Memiş, “İşsizliğin, yoksulluğun ve devletin her kurumunda yaşanan yolsuzlukların yegane sorumlusu AKP’dir. Bu AKP’den kurtuluş ve tahribata uğramış ülkemizin yeniden güçlendirilmesi için, halkın çözüm bekleyen sorunlarının cevabı olan seçim beyannamemiz, sözümüzdür, senedimizdir.” ifadelerini kullandı.

MHP İktidarında asgari ücretin ilk etapta net 825 TL olacağını ve asgari ücretten vergi kesintisi yapılamayacağının müjdesini veren Memiş, "Tüm çalışanların maaşlarının asgari ücret tutarındaki kısmından vergi alınmayacaktır." dedi.

Emeklilere de Eylül ayında bir maaş tutarında ödeme yapılacağının altını çizen MHP Milletvekili Adayı Halil Memiş, “Emekli aylıklarındaki artışların, genel enflasyon endeksi yerine, milli gelir endeksine göre belirlenecek ve ekonomik büyümenin sağladığı refah artışı da emekli aylıklarına yansıtılacaktır. Emekli maaşlarındaki farklılığı gidermek için yeniden düzenleme yapılacak, emeklilerimiz mağdur edilmeyecektir. Yıllardır sembolik olarak verilen 65 yaş aylığı ilk etapta 250 liraya yapılarak yaşlılarımızın ihtiyacını görecek düzeyde yükseltilmesine devam edilecektir. Mağdur vatandaşımızı mağdur etmeyecek ve yoksulluğunu yüzüne vurmayacak bir Türk- İslam terbiyesi ile Hilal kart ile yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanacak ve vatandaşlarımızın kendi yaşadığı yerde kullanılmasıyla da esnafımıza da iş sağlanacaktır. Aile sigortası yardımlarında ev hanımlarına öncelik verilirken, her yıl 700 bin işsiz vatandaşımıza iş imkânı sağlanacaktır. Çiftçilerimize daha ucuz elektrik temin edilecektir. Bu vaatlerimiz, MHP’ye iktidar görevini verecek olan sizlere MHP’nin sözüdür. Biz sözümüzü tutarız ve vatandaşımızı insanca yaşayabileceği şartlara kavuştururuz.”şeklinde konuştu.

halil-memis-duzkoy3.jpg

Öte yandan 12 Haziran genel seçimleri öncesinde hummalı bir çalışma yürüten Halil Memiş, gittiği yerde karşılaştığı diğer siyasi partilerin milletvekili adaylarıyla selamlaşıp fotoğraf çektiriyor. Siyasi atmosferin bu kadar sert geçtiği ve seçimlere çok az bir süre kalmasına rağmen Memiş ayrıca tüm partilerin seçim bürolarını ziyaret ederek, kendini tanıtıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset