Memiş Köylerde

Memiş Köylerde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarını ilçelerin yanı sıra köylerde devam ettiriyor.


Akçaabat’taki esnaf ziyaretlerinin dışında Trabzon’un diğer ilçelerinde de seçmenleriyle bir araya gelen MHP Milletvekili Adayı Halil Memiş, 12 Haziran genel seçiminin önemine vurgu yapıp, destek talebinde bulunuyor.

Akçaabat’ın Derecik Beldesi’ne bağlı köylerde partililerce karşılanan Memiş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Belde merkezindeki kahvehane ve işyerlerini ziyaret ederek, MHP’nin hizmet projeleri hakkında bilgi veren Memiş, 12 Haziran’da MHP’nin iktidara geleceğini savundu.

 

halil-memis1.20110528144128.jpg

 

MHP Adayı Halil Memiş, tarım ve hayvancılık desteklerine vurgu yaptığı ziyaretlerinde, üreticinin doğrudan desteklenmesi şeklindeki mantığın yanlış olduğunun altını çizdi. Memiş, “Üreticinin desteklenmesi yönünde ayağı yere basan ve üretimi teşvik edici projelerimiz var. MHP olarak, üreticiyi desteklerken, bu işi üretim esası üzerine dayandıracağız. Çünkü üreten bir Türkiye’nin yolu bundan geçiyor.” dedi.

Hayvancılığın bölgede hakim sektör olduğunu dile getiren Memiş, canlı hayvan varlığının her geçen yıl azaldığını öne sürdü. Hayvancılık sektöründe devamlı yükselen maliyetlere karşın, üretimin para etmediğini söyleyen Memiş, “MHP iktidarında üretimin karşılığı kazanç olacak. Hiçbir çiftçimiz yüksek

maliyetlerden yakınmayacak. Trabzonlu üretici Trabzon’da üretecek, Trabzon’da kazanacak. Çünkü üretimin ve üreticinin garantisi MHP iktidarı olacak.” diye konuştu.

 

halil-memis2.20110528144054.jpg

 

Memiş, tarım ve hayvancılığın bitirildiğini bu alanla uğraş veren ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan çiftçilerin işsiz kaldığına değinerek, “İyi yönetilen bir ülkede yoksulluk bu kadar artmaz. İyi yönetilen ülkenin fabrikaları kapanmaz, çalışanları işsiz kalmaz. İyi yönetilen ülkede gençler işsiz, aşsız kalmaz. İyi yönetilen ülkede ekonomi çamura saplanmaz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan MHP Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş’e ait, seçim müziklerinin seslendirildiği araçlarda çalan bir şarkı dikkatlerden kaçmadı. MHP Adayı Halil Memiş’in isminin yer aldığı ve “Çökertme’den çıktımda Halil’im” sözlerinin yer aldığı türkü tüm araçlardan seslendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset