Memiş Akçaabat Esnafını Gezdi

Memiş Akçaabat Esnafını Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarını Trabzon’un Akçaabat ilçesinde esnaf ziyaretlerini sürdürerek devam etti.

 

Akçaabat’ta seçim çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren Memiş, akşamları da köy kahvehanelerinde toplantılar yaparak, 12 Haziran genel seçimleri öncesi seçmenle birlikte oluyor. Akçaabat’ta sanayi esnafını da ziyaret eden Memiş, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Memiş, AK Parti iktidarının 9 yıllık iktidarı boyunca her alanda yanlış politikaları yüzünden esnafın ekonomik olarak düzlüğe çıkamadığını söyledi.

halil-memis1.jpg

12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde partisinin plan ve projelerini tek tek halka anlatan MHP Milletvekili Adayı Memiş, sanayi esnafını ziyaret ederek ‘Hayırlı İşler’ diledi. Memiş, beraberinde partililerle birlikte Akçaabat Sanayi Sitesi’ndeki esnaflara partisinin projelerini anlattı. Karşılıklı iyi diyalogların yaşandığı ziyarette sanayi esnafı Milletvekili adayı Memiş’e yakın ilgi gösterdi.

Dükkanlara girerek tek tek esnafın elini sıkan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12 Haziran genel seçimleri için projelerini anlatan MHP Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş’e sanayi esnafı güler yüz gösterirken, çalışmalarında başarılar diledi. MHP’nin tek amacının bu ülke insanına hizmet etmek olduğunu kaydeden Memiş, özellikle KOBİ’lerin desteklenmesi konusunda MHP’nin sıkı bir çalışma içerisine girdiğini belirtti.

halil-memis2.20110527154545.jpg

Türkiye’de 5 milyon küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) olduğunu, bunların yaygınlaşmasının ülkeyi ekonomik anlamda daha da büyüteceğini kaydeden Milletvekili adayı Halil Memiş, bu esnaflarımızın ülkemizin büyümesinde önemli bir rol oynadığını, dolayısıyla 12 Haziran’da MHP iktidara geldiğinde KOBİ’lerin büyümesi ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlaması için ellerinden gelen tüm mücadeleyi göstereceklerini söyledi. MHP Trabzon Milletvekili adayı Halil Memiş, bu ziyaretlerin sadece seçim çalışmalarıyla sınırlı kalmayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset