Melike Turhan Güven Tazeledi

Melike Turhan Güven Tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri yapıldı.

 

Haber:Nesrin BAYRAM akcaabathaber.com

 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Kongre süreci, Akçaabat İlçesi ile devam etti. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Melike Turan, yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Akçaabat İlçe Binası’nda yapılan kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Genel Merkez MKYK Üyesi Aslıhan Bezirganoğlu,Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İçe Başkanı Emre Akgün, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ile kadın kolları üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Turan,  AK Parti iktiarında kadın kollarının çalışmasının, partinin zirveye çıkmasında katkısı olduğuna vurgu yaparak, Türk Kadını’nın AK Parti iktidarı ile yıldızlaştığını söyledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Partimiz, 12 yıldan beri, Türkiye’yi baştan başa mamur hale getiren Türkiye’nin en büyük partisi. Partimizin bugünlere gelmesinde kadınların çok büyük payı vardır. Kadınların, AK Parti’de çalışmalarını yakınen gördüm. Ev ev dolaşarak, ellerinde çiçeklerle broşür dağıtarak bugünlere geldiler” dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, “Partimizin aldığı başarıda en çok rol kadınlarımızındır. 12 yıl boyunca partimizin üst noktalarda gelmesinde kadın kollarının çok büyük katkıları olmuştur. İlçe başkanlığı olarak taleplerini en iyi şekilde yapacağız. Onlara pozitif ayrımcılık yapacağız” diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, “Kuruluşundan bugüne büyük başarılara imza atan partimiz, kadınlara büyük önem göstermiştir. Kapıyı kadın çalar. Kongrelerimiz çok güzel havada geçiyor” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca çok önemli hizmetler yaptı. Sosyal anlamda da çok büyük destekler oldu. Kadınlara, gençlere, engellilere. Bu büyük hizmetlerde kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızın çok büyük desteği var. Bugünlere gelmek adına teşkilatlarımız da çok büyük emekler verdi. Kadın kollarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum, kadın kolları çok büyük mesafe kat etti.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “AK Parti’ye parti olarka bakmıyoruz. Bizim işimiz particilik değil, bu milletin ülkemizin geleceği. Bugün alınan kararlar, yapılan hizmetler bizim çocuklarımızın yaşayacağı zamanı planlamak. Gününü gün eden bir iktidar değil. Şu an ki hedeflerimiz 30-40 yılı kapsıyor. Siz, ekonomisi, savunma sanayii güçlü, nükleer ve uzay teknolojisine sahip ülke iseniz, dünyada birinci sınıf ülkesiniz. Ekonomi 230 miyar dolardan 820 milyar dolara çıktı. 10 yıl sonra 2,4 trilyon dolar ondan sonra ki on yılda 7-8 trilyonla ekonomisi en güçlü üç devletten biri olacak. Fert başına düşen milli gelir 40 bin doları geçince, Fransa, İngiltere, Amerika seviseyisine ulaşaağız. Eğer siz, bir yıl içerisinde dünyada ki 130 ülkenin milli gelirinden daha fazla, 2 nükleer santral 42 milyar dolar, bir tek üçüncü havaalanı 25 yıllık getirisi ile 45 milyar dolar, üçüncü köprü, otoyol 10 milyar dolar, İstanbul-Ankara hızlı tren 4,7 milyar dolar, kanal İstanbul 10 milyar dolar. Uygulamaya başlanan ve planlanan 150 milyar dolarlık yatırım yapıyorsunuz. Türkiye sınırları aştı. Bunun önünü kesmek lazım diyorlar. Bugün kamuoyunda ne kadar söylenen varsa, son iki yıldır Türkiye operasyon geçiriyor. Gezi parkı olaylarını herkes unuttu. 10 tane ağaçtı. 230 tane ağaç CHP’li Yalova belediyesi kesti, kimseden ses yok. Bu birşeyleri vesile kılıp hedeflerine ulaşmaktı. Bütün ülkeyi kasıp kavurmaya kalkan gezi parkı olayları. Bu ülkenin lideri Kazlıçeşme’de 1,5 milyon insanı toplayınca bunu yıkamayız dediler. Arkasından 17-25 Aralık, ondan da sonuç alınmadı. 30 Mart yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Trabzon yüzde 71 dedi. Çünkü AK Parti’nin politikaları bu ülkenin geleceğidir. Bu hizmetlerin temelinde, akıl, tecrübe ve milletin hakkını millete vermek var. 2002’de ki faizler aynı kalsaydı 320 milyar dolar faiz lobisinin cebine gidecekti. Bu hastane oldu, yol oldu, uçak gemisi oldu. Türkiye’nin geleceğini kurtaran AK Parti’dir. Milleten aldığını millete verdi. Biz zaferle çıkacağız. Bu çalşımalarda kadınlara çok teşekkür ediyorum. Özveri olmadan bu iş olmaz. Allah razı olsun. Birlikte bu davaya hizmet için varız” dedi.

Yapılan siyasi konuşmaların ardından yapılan seçimde geçerli oyların tamamını alan Melike Turhan yeniden kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler