Meclis Başkanını Seçti

Meclis Başkanını Seçti

Karadeniz Yazarlar Birliği (KYB)'nin danışma organı olan Yazarlar Meclisi, yeni başkanını belirledi.

 

Merkezi Trabzon'da bulunan Türkiye'nin en köklü yazar kuruluşlarından biri olan Karadeniz Yazarlar Birliği (KYB)'nin danışma organı olan Yazarlar Meclisi, yeni başkanını belirledi. 19 Mayıs günü gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında Genel Başkanlık görevini Esma Âlâ Türkmen'e devreden İsmail Fandaklı, Yazarlar Meclisi'nin yeni başkanı oldu.

yazarlar-meclisi-(1).jpg

Trabzon Sanat Evi'nde gerçekleştirilen KYB Yazarlar Meclisi toplantısı 40 üyesinden 21'inin katılımı ile yapıldı. Yönetim Kurulu üyelerinin divan kurulu üyesi olarak görev yap-tıkları toplantıda İsmail Fandaklı 3 yıllığına Yazarlar Meclisi Başkanı olurken, Meclis Başkan Yardımcılığı görevine Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ahmet Yayla, Meclis Sekreterliği görevine ise Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmail Topal seçildi.

Meclisin eski başkanı Necmi Koç ile meclis üyelerinden Gazeteci Refik Karaağaçlı, Araştırmacı Yazar Hüseyin Albayrak ve Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız'ın da birer konuşma yaptıkları toplantıda İsmail Fandaklı, tüm üyelere teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat