Manşet Sistemimiz Nasıl oldu?

Manşet Sistemimiz Nasıl oldu?

Manşet kısmında görünüm olarak yaptığımız değişiklik ve sitemiz hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Sayın ziyaretçilerimiz.

"Akçaabat'tan haberiniz olsun" sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlere daha kaliteli hizmet vermek adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

Yaklaşık olarak sitemizi faaliyete geçireli 21 ay oldu. Bu süre zarfında habercilik ciddiyetinin sorumluluğunun bilincinde sizlerin karşısında olduk. Bazen yaptığımız haberlere kızan, bazen A partili, bazen de B partili ilan edildik. Herkes gibi bizimde bir görüşümüz vardır. Ama bu site her ne kadar bizim olsa da, gerçek sahipleri sizlersiniz. Bu nedenle siyasi görüşlerimizi belli etmeden hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Hiç bir tarafın yanında olmadık ve olmayacağız. Taraf olduğumuz tek yönümüz vardır, o da Akçaabatlılıktır, Akçaabat Sebatsporluluk'tur. 

Haber bulmak, haberi işlemek ve size aktarmak nedenli meşakkatli bir işlem olduğunu bilenleriniz vardır. Buna rağmen her gün Akçaabat'la alakalı en az 4-5 haberi sitemize eklemeye çalışıyoruz.  

Her zaman yenilikleri takip ediyoruz. Sitemize ilk önce firma rehberi ve seri ilan kısmı ekledik. Yorumların daha sağlıklı ve seviyeli olması için üye girişini zorunlu hale getirdik.

Son olarak ise görsel olarak değişiklik yaptık ve manşet sistemimizi değiştirdik. Bu değişiklik ve sitemizin genel işleyişi hakkında görüş ve önerilerinizi bizimle ve ziyaretçilerimizle paylaşmanızı bekliyoruz.

Özel mesajlarınızı sitemizin alt kısmında bulunan "Bize Ulaşın" linkinden yazabilir veya tüm ziyaretçilerin görebileceği mesajları bu habere yorum yazarak bırakabilirsiniz.

Her türlü eleştiriye açık olduğumuzu belirtmek isterim. Unutmayın ki yapacağız eleştiriler sizlere daha iyi hizmet vermemize yardımcı olacaktır.

Güzel haberlerle görüşmek üzere..

Derviş Altuntaş
Editör

info@akcaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler