Mahkemelik Kongre

Mahkemelik Kongre

Kongrede Olaylar Çıktı, Aday Mahkemeye Gitti

Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yapılan kongresinde olaylar çıktı. Olaylı Kongrede Sevim yeniden başkanlığa seçildi.

Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde Başkan adayları Abdullah Sevim ve Muammer Çavuşoğlu dostluk mesajları verdi.  Divan Başkanlığını Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk’ün yaptığı kongrede seçimin açık oyla yapılması oylandı. Yapılan oylamada açık oylama oy birliğiyle kabul edildi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlerin açık oylama ile yapılması için Divan başkanı Ali Şentürk anons yaptı.  Salon bu anons ile birlikte karıştı. Oylamanın açık oylama ile yapılmasına karşı gelen Aday Muammer Çavuşoğlu ile divan başkanı arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Tartışma sonrasında başkan adayı Muammer Çavuşoğlu ve destekçileri salonu terk etti.

akcaabathaber.com-akcaabat-soforler-odasi.jpg

Açık oylama ile yapılan seçimi Abdullah Sevim’in listesi tek liste olarak seçimi kazandığı ilan edildi.

Mahkemeye başvuruyor.

Öte yandan yapılan uygulamanın hukuksuz olduğunu ifade eden Muammer Çavuşoğlu kongrenin geçersiz olduğunu ve mahkemeye başvuracağını açıkladı.

(2 Ayrı Görüntü)

videogaleri-001.gif

 

video-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler