Mahalle Kültürü Mahalle Bakkalıyla Olur

Mahalle Kültürü Mahalle Bakkalıyla Olur

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir URALOĞLU, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir URALOĞLU, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik başkanı Metin kara ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

URALOĞLU, ziyaretinde esnafların Trabzon’da önemine vurgu yaparak şöyle ifade etti: “Esnaflarımız, AK Partimizin kurulduğu günden beri en büyük desteği verenlerden olmuşlardır. Partimiz ve Hükümetimiz de esnaflarımızın toplumsal yapı içerisindeki yerin önemini bilerek her zaman destek yardımcı olmuştur. 2000’li yıllarda yüksek faiz çukurunda olan esnaflarımız, hamdolsun bugün düşük faizlerle nefes almış durumdadır. Özellikle son bir, iki yılda küçük esnaflarımıza yönelik Hükümetimizce atılan adımlar, değerli kardeşlerimizi rahatlatmış, daha çok güçlenmelerine katkı sağlamıştır.

Bize güvenip destek veren esnafımıza karşı mahcup olmamak ve ilgilerine mazhar olmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmak, zorlaştırıcı değil; kolaylaştırıcı politikalar üretmek için bu makamlara adayız. Toplumumuzun belkemiği olan ve eskiden gelen mahalle kültürümüzü tekrardan yeşertecek mahalle bakkalını güçlendirmek, esnaflarımızı rahatlatacak adımları atmak,  bu doğrultuda politikalar geliştirerek, takipçisi olacağız.”

uraloglu.jpg1-002.jpg

URALOĞLU’NUN ziyaretinden ötürü duymuş oldukları mutluluğu dile getiren Başkan Metin Kara esnaf bir ailenin bir bireyi olmasının faydalarına değinerek şunları söyledi: “Sn. Uraloğlu hem kentimizin sorunlarını iyi bilen, hem de Ankara’da bizi layıkıyla temsil edebileceğine inandığımız arkadaşlarımızdan birisidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset