Maç Yavuz Selim'e alındı

Maç Yavuz Selim'e alındı

Tayyar Usman Değirmenderespor maçından 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

'Tayyar Usman Değirmenderespor maçından 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

TFF 2.Lig 4.Klasman grubunda yarın deplasmanda Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor’da genel kaptan Tayyar Usman karşılaşmasında 3 puan hedeflediklerini söyledi Umsan sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, “Değirmenderespor maçı bizim için çok önem arz eden bir karşılaşama. Zor bir karşılaşma olacak. Sebatspor olarak karşılaşmadan 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Son iki hafta aldığımız kötü neticeler ile üzdüğümüz taraftarımızın gönlünü 3 puan alarak tekrar kazanmak istiyoruz” dedi.
Umsan Daha önce haciz edilen kulüp otobüsünün belediyece alınarak tekrar kulübe verilmesinin de kendilerine moral verdiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Kırmızı Beyazlı ekip Trabzon Yarın Yavuz Selim Sahası’nda yapılacak karşılaşma için son hazırlıklarını yaparak kendi tesislerinde kampa girdi. Sebatspor’da yarınki karşılaşmada Sakat olan Harun’un forma giyemeyeceği Erkan martin’in ise durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.
Trabzon Yavuz Selim Sahası’nda oynanacak ve saat 13:30 başlayacak olan Değirmendere Akçaabat Sebatspor karşılaşmasında Ruhi Arslanboğa düdük çalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor