Maç saat 15 de

Maç saat 15 de

Kırmızı-Beyazlılar, Trabzon derbisinde bugün Değirmenderespor’u konuk edecek

Kırmızı-Beyazlılar, Trabzon derbisinde bugün Değirmenderespor’u konuk edecek

Fatih’de Trabzon derbisi

Maç Saati 15.00
TFF İkinci Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grupta mücadele eden Akçaabat Sebatspor, bugün Trabzon derbisinde Değirmenderespor’u konuk edecek. Saat 15.00’da başlayan olan müsabaka Akçaabat Fatih Stadı’nda oynanacak. Teknik Direktörü İsmail Batur, Trabzon Değirmenderespor’u yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
Cumartesi günü Akçaabat Fatih Stadı’nda ilk yarı yenildikleri Değirmenderespor ile zorlu bir 90 dakika oynayacaklarını belirten Batur, “Hem bizim hem de rakibimiz için zorlu bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Çünkü derbi maçlar her zaman çok zor geçer” dedi.

Maç Saatini Bekliyorlar
Değirmenderespor ise Akçaabat Sebatspor ile oynayacağı maçtan üç puanla ayrılarak yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Erzurumspor’a mağlup olan Değirmenderespor, Akçaabat Sebatspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu. Basın Sözcüsü Sayıtoğlu, “Uzun zamandır çok iyi oynamamıza rağmen bunu skora yansıtamıyorduk. Sebatspor karşısında buna bir son vererek çıkışa geçmek istiyoruz. Bizim için artık her maç zor. Beceriksizlik, şanssızlık, acemilik, bunun adı ne olursa olsun bir takım bu kadar pozisyona girebiliyorsa bunlardan sonuç üretebilmeli. Üretmediği zaman kalenizde gördüğünüz bir golle maalesef üzülüyorsunuz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor