M.Salih Köse Okullarda

M.Salih Köse Okullarda

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, ilçemizin ilköğretim okullarında teftiş gezilerini sürdürüyor

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, ilçemizin ilköğretim okullarında teftiş gezilerini sürdürüyor. Müdür Mehmet Salih Köse, geçtiğimiz hafta içerisinde Ambarcık, Demirkapı, Ortaalan ve Şinik İlköğretim Okulları’nı ziyaret etti, Dörtyol İlköğretim Okulu’nun devam eden inşaat çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı. Köse’ye teftiş gezisinde Şube Müdürü Hamit Alper Demirkaya da eşlik etti.
Ambarcık İlköğretim
Ambarcık İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü Veysel Yılmaz tarafından karşılanan Milli Eğitim Müdürü Köse, okuldaki ana sınıfını ziyaret etti. Sınıf öğretmeninden bilgi alan Köse, eğitim hizmetinden yararlanan 10 öğrenciyle tek tek sohbet etti. Köse, minik öğrencilerle objektifimize de poz verdi.
Köse’ye bir brifing veren Okul Müdürü Yılmaz, ilköğretim birinci kademede 59, ilköğretim ikinci kademede 34 ve ana sınıfında da 10 öğrenci olmak üzere toplam 103 öğrenciye hizmet verdiklerini belirterek, öğretmen arkadaşlarıyla birlikte özverili bir çalışma temposunu hayata geçirdiklerini söyledi.
Demirkapı İlköğretim
Demirkapı İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü Salih Mollamehmetoğlu tarafından karşılanan Müdür Köse, burada da ilk olarak 16 kişilik ana sınıfını gezdi. 68 ilköğretim birinci kademe ve 49 ilköğretim ikinci kademe öğrencisinin eğitim hizmeti aldığı okullarında belirli bir kalite düzeyini yakaladıklarını belirten Müdür Mollamehmetoğlu, ziyaretinden ötürüKöse’ye teşekkür etti.
Ortaalan İlköğretim
İlçemizin en az öğrenciye sahip okullarından biri olan Ortaalan İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Köse, burada Okul müdürü Ali Akbulut’tan bilgi aldı. Anasınıfı bulunmayan Ortaalan İlköğretim Okulu’nun birinci kademesinde 23, ikinci kademesinde ise 19 öğrenci eğitim hizmetinden faydalanıyor.
Şinik İlköğretim
Teftiş gezisine tek belde okulu olarak Şinik İlköğretim Okulu’nu dahil eden Müdür Köse’yi burada Okul Müdürü Bünyamittin Üçüncü karşıladı. Bu okulda da ilk olarak 25 öğrencinin yer aldığı ana sınıfını ziyaret eden Köse’ye Müdür Üçüncü bir brifing verdi. Şinik İlköğretim Okulu’nun birinci kademesinde 85, ikinci kademesinde ise 41 öğrenci eğitim görüyor.
Dörtyol İlköğretim
Akçaabat milli Eğitim Müdürü Mehmet salih köse’nin gezisinin son durağı Dörtyol Beldesi oldu. Beldede Dörtyol Beldesi Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği tarafından karkas inşaatı tamamlanan 5 katlı okul binasını inceleyen Köse, 15 deirsliğin yer aldığı okulun 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı’na yetiştirilmesinin planlandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim