M.Salih Gül Umutlu

M.Salih Gül Umutlu

Yimpaş Yozgatspor'u 1-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Salih Gül, rakipleri karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 1-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Salih Gül, rakipleri karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Gül, Yimpaş Yozgatspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını ve bu çalışmalarının karşılığını 3 puanla aldıklarını belirtti.
Futbolcularının maça iyi motive olduğunu da kaydeden Gül, ''Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren golü arayan takım bizdik. İlk devre karşılaşma 3-0 veya 4-0 lehimize olabilirdi.

Golü attıktan sonra bu üstünlüğü koruma içgüdüsüyle hareket eden sporcularımız, ister istemez geri çekildi ve rakibe daha çok topla oynama imkanı verdiler. Sonuçta gülen taraf biz olduk ve son üç haftada oynadığımız oyunun karşılığını bu hafta almış olduk'' diye konuştu.


Bayramlaşma törenine Güven Hacısalihoğlu yönetimindenki bir önceki yönetim kurulundan çok sayda eski yöneticinin katılırken mevcut yönetimden az sayıda idarecinin katılması dikkat çekti.

 Akçaabat Sebatspor Kulübü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Törene Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz, eski başkanlardan Güven Hacısalihoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor