LÜTFEN İSTİFA

Çok uzun zamandır yazmıyorum. Bekledim, çok bekledim hem de... Direndim yazmamak için, bekleyeyim dedim, sabır dedim... Ama benim de sabrım bir yere kadar. Yine dokundu parmaklarım klavyenin tuşlarına...
Yazmak da, eleştirmek de kolay... Onun için bekledim bu kadar. Hemen eleştirmemek, kişi ve kurumlara zarar vermemek için. Ancak görüyorum ki yerden yere vurulması gerekenler, insanın sabrını zorlayanlar var.

En başta Merkez hakem Kurulu üyesi İsmi ve unvanı ne olursa olsun ne yazık ki Trabzonspor gibi diğer profesyonel takımlarımızın canları yanmaya devam ediyor. Trabzonlu MHK üyesi sadece seyretmekle yetiniyor. Bu sadece bu yönetime mahsus bir olay değil bunu da belirtmek isterim.

Geçen hafta Arsinde oynan Çankırıspor maçında yaşanan hakem faciasının  bir benzerini dün Akçaabat Fatih Stadında yaşadık. Evet, bu MHK’nin Trabzon üzerinde oynadığı bir oyun olsa gerek.

Nuri Bilge Ceylanın söylediği gibi” Tutkuyla Sevdiğim yalnız Ülkem” gibi yalnız ve güzel ilçemin köklü kulübü Akçaabat Sebatsporum kaderine terk edilmiş sahipsiz.

 

Dün Akçaabat fatih Stadının çimlerinde onurlarıyla savaşan Emresinden, Ziyasına, Enisinden, Mutlusuna kadar ter döken Kırmızı-Beyazlı futbolcularının emeğini çalanlara yazıklar olsun. Bir takımın kaderiyle ancak bu kadar oynanır buna dün şahit olduk. Yazıklar olsun Türk hakemliğine yazıklar olsun onlara bu icazeti verenlere yazıklar olsun !...

 

Şunu buradan belirtmek isterim “Sahipsiz Vatan Batmaya Haktır, Sen Sahip Olursan Bu Vatan Batmayacaktır” ne yazık ki Trabzon takımlarının ne sahibi var nede yanlarında duran dostları.

Ateş düştüğü yeri yakar misali gecen hafta Trabzonspor ile Arsinspor hakem faciasıyla pençeleşirken aradan dört gün geçmesine rağmen bir başka hakem faciasıyla karşılaştık. Evet, Futbol Federasyonunun Trabzonlu üyesi Süleyman Atal ile Merkez hakem Kurulu

 üyesi Turgay Güdü bu konuda gereğini yapması gerekir.Onun içinde Güdünün bu görevde artık güvenirliliğini yitirdiğine inanıyorum  ve istifa etmesi gerektiğini söylüyorum.

 

 

Dünkü karşılaşmada Sebatsporun ortaya koyduğu futbol gelecek haftalar için iyi sinyallerin habercisi olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan maç sonrası yaşanan olayların artık bir son bulması gerekir. Özellikle emniyetin olaylarda aceleci ve yetersiz kaldığını söyleyebilirim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.