Loto Kuyruğu Sokağa Taştı

Loto Kuyruğu Sokağa Taştı

Ükle genelinde olduğu gibi ilçemizde de Süper Lotoya ilgi birhayli fazla idi.

 
 

Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiyeyi dağıtan Süper Loto 35 Milyon TL'ye yaklaşan ikramiyesini almak isteyen vatandaşlar gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

Süper Loto'nun geçen haftaki çekilişinde de 6 bilen çıkmadığı için 22 milyon 639 bin lira tutarındaki büyük ikramiye vatandaşların umudu oldu. Akçaabat’taki Süper Loto bayileri önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden olan vatandaşlar, kuponlarını büyük bir heyecanla doldurdu. Süper Loto bayileri önünde kupon doldurarak büyük ikramiyeye ortak olan vatandaşlar, ikramiyenin kendilerine çıkmasını istedi. Haftalardır 6 bilen çıkmadığı için devreden ve büyük ikramiyeye koşan Süper Loto vatandaşların umut kapısı

oldu. Akçaabat’ta Süper Loto bayi önünde kuponlarını dolduran vatandaşlar, "İkramiye çok büyük ve şaşırtıcı, umarım çıkar. Artık son umudumuz Süper Loto oldu. Bir kupon doldurarak bu ikramiyeye bizde ortak olduk" diye konuştu.

 

 

Süper Loto bayisi yetkilisi Faruk Birinci, "Vatandaşların son umudu Süper Loto oldu. Rekora koşuyor. Herkes umut peşinde, çok büyük bir ilgi var" dedi.

Öte yandan süper lotonun çekilişi yapıldı. Son oynanan kuponlarla 6 bilenlere dağıtılacak ikramiye tutarının 34,7 milyon TL'yi bulduğu belirtildi.

11 haftadır 6 bilenin çıkmadığı Süper Loto'nun bu akşamki 72. hafta çekilişine 22 milyon 639 bin 396 lira devretmişti.

İşte o rakamlar;

3 - 5 - 8- 17 - 39 - 44

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler