Lokantaya Yapıldı

Lokantaya Yapıldı

Akçakale'de bulunan içkili lokantaja Jandarma, Sağlık, Maliye, SSK ekiplerince gece baskını yapıldı.

Akçaabat Akçakale beldesinde bulunan ve bir çok olayın meydana geldiği içkili lokantaya Jandarma ekiplerince baskın yapıldı.

Önceki gece yapılan baskında Akçaabat Sağlık Grup Başkanlığı, Tarım Müdürlüğü, Maliye ve Sosyal Güvenlik kurumundan da elemanlar hazır bulundu.

Lokantada jandarma tarafından yapılan incelemede 4 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlardan 3'ü Yabancılar şubesi tarafından fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınırdışı edildi.

Öte yandan sağlık, tarım ve maliye yetkilileri lokantada yaptıkları inceleme sonucunda 6 işçinin sigortasız çalıştırıldığı ve lokantanın hijyenik şartları yerine getirmediği belirtildi.

İşyeri ruhsatının iptali için ilgili mercilere gerekli bilgilerin verildiği öğrenildi.

Bir çok olayın meydana geldiği lokantaya Jandarma ekiplerince yapılan bu operasyon vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.lokantaya bir süre önce yine jandarma ekiplerince baskın yapılmış vebirçok hayatı kadını sınırdışı edilmişti. Ayrıca lokantada 25 ekim 2008 tarihinde Ferdi Günaydın isimli genç hayatını kaybetmiş ve 2 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler