Liseliler buluştu

Liseliler buluştu

Akçaabat Lisesi’nin 1979-80 dönemi mezunları ilçemizde buluştu.

Akçaabat Lisesi’nin 1979-80 dönemi mezunları ilçemizde buluştu. Dönem mezunlarından Mehmet Kolaylı ve Hasan Çelik’in organizasyonunda gerçekleşen buluşmaya 80 mezun eşleriyle birlikte katıldı.
Yıllar sonra bir araya gelerek yeniden kaynaşan ve tanışan mezunlar, ilkini gerçekleştirdikleri buluşmayı geleneksel hale dönüştürme kararı aldı.
25 Ağustos Cumartesi günü Körfez Köfte Salonu’nda düzenlenen yemekli organizasyonda buluşan Akçaabat Lisesi 79-80 mezunlarının toplantıya kalabalık olarak katılmaları organizasyonu gerçekleştiren Mehmet Kolaylı ile Hasan Çelik’i son derece memnun ederken, buluşmaya ilçemiz dışından da çok sayıda katılan mezunlar ilk olarak Akçaabat köftesine olan hasretlerini giderdi.
Yenilen yemeğin ardından buluşmaya katılan tüm mezunlar kendilerini tanıtarak kısa birer konuşma yaptı. Toplantıyı organize etmede büyük emeği geçen Mehmet Kolaylı ile Hasan Çelik ise yaptıkları konuşmalarında, çağrılarına karşılık veren tüm arkadaşlarına teşekkür ederken, geleneksel olarak düşündükleri buluşmalarına gelecek yıllarda daha da kalabalık katılım beklediklerini ifade ettiler.
İlçe merkezinde buluşan mezunlar, yedikleri yemeğin ardından ise konaklamak üzere Hıdırnebi Yaylası’na çıktı. Burada yayla hasretini gideren mezunlar, geceyi Yaylakent’te geçirdikten sonra ertesi gün, seneye buluşmak üzere vedalaştılar.
79-80 mezunları aldıkları ortak kararla buluşmalarını her yılın Ağustos ayının ilk Cumartesi günü gerçekleşti-rerek geleneksel hale getire-ceklerini dile getirdiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Eğitim