Lise her yerde iddialı

Lise her yerde iddialı

Akçaabat Lisesi Kız ve Erkek Voleybol Takımları, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol İl Birinciliği’nde gruplardan çıkmayı başardı.

Akçaabat Lisesi Kız ve Erkek Voleybol Takımları, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafın-dan organize edilen Voleybol İl Birinciliği’nde gruplardan çıkmayı başardı.
Kız Voleybol Takımı
Grup maçlarında Sürmene Anadolu Lisesi ile Sürmene Cevher Özden Lisesi’ni 3-0’lık , Spor Lisesi’ni de 3-1’lik skorla yenmeyi başaran Nebahat El-mas’ın sporcuları, isimlerini grup birincisi olarak yarı final maçına yazdırdı.
80. Yıl Spor Salonu’nda yapılan maçlarda büyük başarı elde eden takımımız, 11-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan final grubu maçlarında da iddialı olduklarını dile getirdiler.
Akçaabat Lisesi Kız Voleybol Takımı şu isimlerden oluşuyor:
Fatmanur Bozali, Nazlıcan Türkmen, Rabia Dil, Melek Yoloğlu, Elif Gerigelmez, Ayşe Usman, Nagehan Aydın, Aleyna Kilit, Merve Aydın, Kübra Aydın ve Emine Uzun.

Erkek Voleybol Takımı

Oynadığı iki maçtan ilkini kaybeden ve ikincisini kazanan Mehmet Kof’un talebeleri ise son maç öncesinde grup ikinciliğini garantiledi.
Akçaabat Lisesi Erkek Voleybol Takımı şu isimlerden oluşuyor: Çağdaş Şaban Kara, Furkan Alper Topal, İbrahim Can, Emre Turkan, Atilla Kolaylı, Mehmet Başocak, Cüneyt Üçüncü, Ata-kan Özkurt, Hacı Salih Bulut, Miraç Kanber, Sefa İhtiyar ve Arda Aydın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor