LİG TV'ye Tepkiler Büyüyor

LİG TV'ye Tepkiler Büyüyor

Trabzonspor taraftarlarının Lig Tv'ye tepkileri büyüyor.


Özellikle 2010 – 2011 sezonunun devre arasından itibaren taraflı yauın yapan ve Trabzonspor’un üzerine oynanan oyunların başını yaptığı yayınlarla çeken Lig TV gerçek yüzünü göstermeye devam ediyor.

Trabzonspor taraftarları tarafından sıkça tepki alan yayıncı kuruluş yine yapacağını yaptı ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in basın toplantısını bilinçli olarak yayınlamadı.

Taraftar Şenol Güneş’in yanında

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’e karşı da bir tavır sergileyen yayıncı kuruluş Lig Tv önceki gün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan basın toplantısını yayınlamayarak duruşunu çekinmeden belli etti.

Türk Futbolunun tartışılmaz Teknik Direktörlerinin başında gelen Şenol Güneş’e karşı yayıncı kuruluşun yaptığı bu son olay zaten tepkili olan taraftarı çılgına çevirdi.

Hocamızın Yanındayız:

Lig Tv’ye karşı protesto hazırlığı yapan Trabzonspor taraftarı yaşanan bu son olayın ardından “Yayıncı kuruluş İstanbul takımlarına hizmet ediyor. Trabzonspor’a karşı bakış açılarını biliyorduk ve Decorderlerimizi iade ederek tepkilerimizi dile getiriyorduk fakat Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e karşı yapılan bu saygısızlık artık bardağı taşırdı. Lig TV’yi Türkiye’nin her yerinde yaşayan Trabzonlular bulundukları şehirlerde bir araya gelerek topluca protesto edecekler, Decorderleri kıracaklar” dedi.

İşte Trabzonspor taraftarları tarafından yapılan o açıklama:

Yapılan haksızlıklara, yenilen onca hakkımıza,eşitsizliğe,şerefsizliğe,çıkar ve menfaatin başrol oyuncusu olduğu bu düzene dur demek için Trabzon'lunun Trabzonspor'lunun Futbolu Seven ve Zevk Almak isteyen herkesin hakkını savunmak birlik olmak için buluşuyor ve TEK SES TEK YÜREK adı altında ne kadar güçlü olduğumuzu kendini bilmezlere gösteriyoruz..!

Herkes bulunduğu şehirde pazar günü saat 13.00'da FORMALARIYLA-ATKILARIYLA birlikte buluşup her ilde bulunan TFF irtibat bürolarına yürüyor ve tepkimizi gösteriyoruz..!

Trabzon'lu Trabzonspor'lu susmaz ve hakkını yedirmez..! Bizi haklı gören bu adaletsiz bu çirkin düzene dur demek isteyen herkesi takım ayrımı yapmadan yanımızda görmek istiyoruz..!

Hakkımızı yiyenlere, şampiyonluğumuzu çalanlara hesap sormak ve gücümüzü birlikteliğimizi göstermek için sende bizimle birlikte ol..!

Bu çirkin düzene dur demezsek aynı sıkıntıları seneyede yaşarız..! O kadar çok kalabalık olmalıyız ki bizden korkmalı ve artık yanlış yapmamalılar..!

Organizasyon hiçbir grup ve şahsa ait değildir..! Organizasyon Trabzonspor taraftarlarına aittir..!

Saat:13.00 Buluşma / Saat: 14.00 Yürüyüşe Başlama..!

*Ankara/Güvenpark

*istanbul/Taksim Meydanı/Gs Lisesi Önü

*Trabzon/Meydan Parkı/Belediye Önü

*İzmir/Konak Meydanı

*Konya/Anıt

*Bursa/Heykel

*Diğer İller/Şehir Merkezleri-Meydanları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor