Lermioğlu Destek İstedi

Lermioğlu Destek İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi Üye Adayı Ali Lermioğlu destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi Üye Adayı Ali Lermioğlu, özel sektörde birçok hizmete imza atarak her zaman yanlarında olduğu Akçaabatlılar’a bu kez de devlet yatırımlarını hizmet olarak getirmek için çıktığı yolda vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

16 yaşında gittiği Avrupa’da, bir gün memleketine yatırım yapma imkânına erişeceği ümidiyle geceli gündüzlü bir çalışma temposu sergilediğini, 1995 yılında kurduğu kendi şirketiyle de çok kısa sürede Almanya’nın önde gelen tünel şirketleriyle rekabet yapacak hale geldiğini belirten Lermioğlu, “2005 yılında aldığım kararla tüm birikimlerimi ve İstanbul’daki yatırımlarımı toplayıp Akçaabat için bir şeyler yapmaya karar verdim. Amacım, ilçemin gelişmesine katkı sağlamaktı. Bugün geldiğim noktada bunu başarmış olmaktan ötürü gururluyum.” dedi.

İlk olarak ortaklarıyla birlikte Akçaabat Belediyesi’nin özelleştirdiği otobüs işletmesini alan ve 6 yeni otobüsle ulaşım hizmetine kalite getiren Ali Lermioğlu, ikinci olarak da Yine Akçaabat Belediyesi’nden kiraladığı Marina ile ilçeye turistik anlamda da hizmet verebilecek nezih bir mekân kazandırdı. Son olarak ortaklarıyla birlikte Akçaabat’ın sinema ve oyun salonu gibi birçok eksiğini gideren, 8500 metrekarelik bir alana Akçaabat’ın en büyük merkezlerinden biri olan Kültürpark’ı inşa eden Lermioğlu, Akçaabat’a şahsi olarak  4-5 trilyon liralık katkı sağlayan insan sayısının ne kadar olduğunu merak ettiğini söyledi.

Yaptığı yatırımların tamamının hizmet amaçlı olduğunu, bu hizmetlerin de İl Genel meclisi Üyeliği’nin teminatı olduğunu belirten Lermioğlu, “Akçaabat’ı seviyorum. Akçaabatlılara saygım sonsuz. Akçaabat’a, Akçaabatlı olarak hizmet etmeye hazırım. Halkımıza verilecek hizmette bizim de katkımızın devamı için oylar MHP’ye” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset